Foto: autorka
Olomoucké oříškové rohlíčky
25. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
25.3.2017 10:53
Naďo také ten štrůdl léta dělám, ale toto chutná díky ořechům, cukru a prášku do pečiva úplně jinak. Nikdo v Olomouci nepoznal, že je to z tvarohového těsta.
Naděžda Špásová
25.3.2017 10:46
Maruško, já z tohoto těsta už spoustu let dělám štrůdl. Nedávám tam pr. do pečiva a místo Hery používám Stellu. Vidíš, rohlíčky jsou taky určitě moc dobré. Štrůdl je hrozně dobrý. Vyzkoušej taky.
Danuše Onderková
25.3.2017 10:18
¨Majko díky, rohlíčky byly "obzvlášť vypečené" moc všem chutnaly, tedy mně určitě :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA