Na toto nádraží se asi často nedostanete, ale určitě ho poznáte, pokud si vzpomenete na cestu za vzdálenou ičkařkou. Už víte?
FOTO: autorka
Poznáte nádraží?
27. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše Onderková
27.3.2017 22:52
Šikovní, poznali, omlouvám se, že bylo málo indicií, ale vzhledem k tomu, že se o tom povídalo na chatu a Galerii, myslela jsem, že to bude pro vás lehčí.
Je to opravdu Stará Ĺubovňa
Naděžda Špásová
27.3.2017 19:16
Tak už to taky vím. Je to S. Ľ.. Tak tam jsem taky nikdy nebyla a určitě nikdy nebudu. Má 12 písmen a Vsetín je tam taky.
Helenka Vambleki
27.3.2017 16:02
Dano, už vím, kde jsem se spletla. Každé nádraží má dvě strany. Ty jsi fotila od kolejí, já si pamatovala budovu z druhé strany. Takže SL.
Danuše Onderková
27.3.2017 12:39
Helo, nevím jaké nádraží tam znáš, ale tvé zkratky jsou správné. Jednak byl snímek na FD, jednak jsem vás všechny nasměrovala do mé Galerie, kde jste to mohli také vidět a když jsme se vrátili tak jsme o tom povídali na chatu i 21.3. v Olomouci
Marie Seitlová
27.3.2017 11:07
Helo, na FD jsme vás zdravily přímo z toho města, ve kterém Jana žije.
Helenka Vambleki
27.3.2017 10:52
Cestovali jste do Tater. 17.3. jste posílaly pozdrav ze S.L. - ta má nádraží jiné. V městech jmenovaných v článku Přátelství bez hranic taky takové nádraží nevidím. Takže jste asi jen projížděly a teď hledej, Alíku, hledej.
Anna Potůčková
27.3.2017 10:26
Nebyla jsem tam s Íčkaři, vím že se o tom psalo a město v názvu je letité a ve svém městském znaku má někoho svatého.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Do Bílého domu, úřadu prezidenta USA, nastupuje Donald Trump. Je to podle vás dobře nebo špatně?
Určitě dobře, nejen pro USA, ale i celý svět
Možná dobře pro USA, ale pro Evropu už méně
Není to dobře ani pro USA, pro Evropu už vůbec ne