Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Anna Čípová
5.4.2017 12:09
Nádraží leží v Pardubickém kraji, ve městečku žije přes 3 tisíce obyvatel. Paní Ilono, souhlasím, že nádraží jsou zajímavá.
Jana Šenbergerová
5.4.2017 11:58
Jestli se nepletu, tak v jedné z těch dřevěnek je Muzeum. Byli jsme tam několikrát na výletě z Pastvin, nádraží jsem ale nikdy neviděla.
Anna Potůčková
5.4.2017 11:34
Tak doufám, že jsem našla o jaké nádraží ve kterém městě je. Než jsem to však našla, snědla jsem jablko. A to zvíře ve znaku podle pověsti mělo rádo vůně. A v názvu je ukryto více zástupců jednoho druhu ptáku
Zuzana Pivcová
5.4.2017 09:47
Napadlo mě, jestli jsem se tam náhodou nenarodila, ale podle toho to asi nepoznám. :-))
ivana kosťunová
5.4.2017 09:38
Na tom náměstí jsem určitě byla, v té jedné roubence by měla být hospůdka. Umístila bych to někam - Český ráj, podhůří Krkonoš, možná Podorlicko. Jen si vzpomenout...
Mirek Hahn
5.4.2017 09:38
Konečně jsem to našel.... uff. A zase můj oblíbený zastřešený perón. Je tam kamenný most se sochami.
Elena Valeriánová
5.4.2017 09:20
Já vím. Mají tam městskou památkovou zónu už celých 40 let. Nebyla jsem tam, ale za výlet by to určitě stálo. Ano, máte pravdu ta naše nádraží jsou zajímavá a celý seriál je napínavý a hravý, lepší než Modrý kód, Ordinace ... atd.