FOTO: autorka
Tip na výlet: Brno volá!
2. 5. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
20.4.2017 10:29
Ájo,s tebou jsem počítala na beton a jestli přijede i Lidmila,tak dáme beton.Vida,další slovo do Hrátek s češtinou. :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
20.4.2017 09:19
Článek přeposílám i svým rodinám - vnoučata jsou už vedoucími Skautů (může se event. i hodit - spojit s turist. Moravou)
Hana Rypáčková
20.4.2017 08:22
Hezké představení města. Jezdila jsem tam dávno s dětmi,spali jsme v DDM a tak botanickou,ZOO a Špilberk v centru muzeum....Bětšinou jen průjezd na jih
Moravy do Mikulova.
Květoslava HOUDKOVÁ
20.4.2017 08:15
Evi Bal. - dík za informaci o "Brno-autobusu" - pro moje NEzdraví vítaná možnost - vše mám poznamenáno. Někdy do Brna přijedu -(aspoň na 2 dny s využitím páteční odpolední projížďky - včas se event. spolu domluvíme.
Zdenka Jírová
19.4.2017 23:26
Brno mám také ráda, chodila jsem tam do školy pomaturitního studia, bydlela jsem v Pisárkách. Ve volných chvílích jsem se potulovala po městě a objevovala památky. Později jsem tam jezdila na školení a tak jsem v objevech pokračovala. Znám přehradu, Špilberk, ZOO, kapucínský klášter i muzeum. Je to krásné město vždy jsem říkala, že tam bych mohla žít, i když bydlím na opačné straně republiky.
Eva Balúchová
19.4.2017 20:12
Děkuji všem za příspěvky.Třeba se shodnem na některém pátku,jsem ochotna zamluvit jízdenky.I brněnské podzemí pod Zelňákem je zajímavé.
Eva Balúchová
19.4.2017 20:09
Nadi,a to jsem zapoměla dát tu nejhezčí fotku-Jurkovičovu vilu.Jsem strašný neumělec při vkládání fotek,ale třeba ji někteří uvidí.Však sedni na vlak a za chvíli seš v Brně.Bratránek z Ústí k nám v sobotu přijede.Říká,že něco přes 2 hodiny.
Naděžda Špásová
19.4.2017 20:00
Ahoj Evi, krásnou pozvánku jsi nám všem poslala. V Brně jsem byla několikrát, dokonce jsem tam byla i služebně. Ale to je hodně dávno. Máte tam toho k vidění opravdu hodně. Měj se krásně. :-)
Helena Lepková
19.4.2017 19:53
Ahojky, já tedy hledím. V Brně jsem studovala, zrovna teď jsem tady u kamarádky na pár dní, ale spoustu staveb ze seznamu neznám. Budu tady do pátku, že bychom zkusily tuto okružní jízdu ? Myslím, že ani Brňáci všechno neznají. Uvidím, třeba se zadaří.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA