FOTO: autorka
Tip na výlet: Brno volá!
2. 5. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
25.4.2017 09:16
Evičko určitě přijedu, ale kam přijít dřív v Brně? Já pojedu do Brna už v 5,15 s vnučkou a dcerou autem - oni tam jezdí do práce a pak po 8 hodině od Výstaviště sjedu šalinou k náměstí Svobody...
Marie Magdalena Klosová
24.4.2017 22:59
Ahoj,Evo, Brno mám ráda. 5.5. ba naopak přijede za mnou do Ostravy z Brna ,přesněji z Rajhradu, vnouček.Takže se k vám nemohu přidat.užijte si to. mm
Eva Balúchová
23.4.2017 18:39
Marie,jsem ráda,že přijedeš,pozděj se domluvíme na místě srazu.Jarko,děkujem,taky budu ráda když setkání vyjde.Snad se ještě někdo přidá.
Jaroslava Handlová
23.4.2017 18:26
Evo, pozvánka je lákavá. Já sice v pátek 5.5. bych měla zrovna projíždět Brnem, respektive jen okolo po dálnici a pokračujeme dále. Takže k mé lítosti o brněnské setkání přijdu. Tak snad někdy jindy? Evo, už teď přeji, ať se vám to vydaří.
Květoslava HOUDKOVÁ
23.4.2017 08:56
Evičko B. - vlak mám poznamenán = pokud vše klapne - tak v ČERVENCI nashle !!
Marie Ženatová
23.4.2017 06:57
Evičko termín 5.5.2017 mi vyhovuje, já tam přijedu, už se moc těším...
Hana Čadová
22.4.2017 15:03
Brno je lákavé! Nevím v kolik hodin bych musela z Prahy odjíždět, abych stihla v 10 hod okružní jízdu! D1 je stále ucpaná!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA