Foto: autorka
Polévka je grunt
25. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
25.4.2017 17:38
Škoda, že vám nemohu dát ochutnat, možná byste změnily názor. Beru, že jsem se vám netrefila do chuti, ale já vás nenutím, abyste ji takto vařily. O hrdosti hlívové polévky slyším poprvé, zase jsem o něco moudřejší. :-) Ale ráda zkouším nové věci a za tuto polévku se fakt nemusím stydět. To je jako bychom třeba brambory měly vařit jenom na loupačku. Jinak vařím i dršťkovou polévku z hlívy - tu klasickou, ale také třeba tři druhy zelňačky. Je to snad hřích? Dámy , buďte kreativní. A nebo jak chcete, vše dovoleno.
Jana Slavíková
25.4.2017 14:28
Mám ráda uzená žebírka i hlívovou polívku, ale tyto dvě chutě bych také nemíchala. Buď jedno nebo druhé.
Jitka Hašková
25.4.2017 10:58
Polévky miluji, ale nechápu, proč ničíte hlívovou polévku vývarem z masa?
Zuzana Pivcová
25.4.2017 10:55
Eli, já bych se polévkami mohla cpát pořád, jenže jako hlavní jídlo mi zkrátka nestačí, to bych musela sníst ten hrnec na posezení. Hlívu mám ráda jako takovou, polévku z ní nejraději nepravou drštkovou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA