Foto: autorka
Tip na výlet: Zříceniny hradů na Pálavě
30. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
1.5.2017 09:59
Hezky jsi mne nalákala, nikdy jsem v těchto končinách nebyla...snad jednou???? Fotky super
Marie Seitlová
1.5.2017 07:52
Zajímavý tip na výlet. Aničko krásně jsi článek doplnila fotkami. Jsou moc pěkné.
Mirek Hahn
30.4.2017 20:12
Moc hezký kraj. Pobýval jsem pár dní v Horních Věstonicích a vydrápal jsem se pěšky i na Dívčí hrady. Je tam nahoře, na tom vápenci, většinou saharské vedro. Víno tam ovšem umí dělat velmi pěkné. Odrůda Pálava je na mne příliš aromatická, mám z té oblasti raději typické Ryzlinky.... a těch jsem si tam užil :-)
Květa Řičánková
30.4.2017 20:10
Pálavu jsem poznala ve všech ročních obdobích,vždy byla krásná.Pamatuji ji ještě oplocenou,muselo se přelézt po žebříku.Manžel byl z Palova.
Zuzana Pivcová
30.4.2017 19:35
Tento kraj je mi bohužel neznámý, znám jen bílé víno značky Pálava. Ale to je moc dobré. Inu, jaký kraj, ....takové víno. Fotky jsou krásné.
Jana Šenbergerová
30.4.2017 16:52
Před čtyřmi lety jsme z jara strávili tři dny v Pavlově. Je tam opravdu krásně. Přijeli jsme do veder a odjížděli v dešti, ale stálo to za tu dlouhou cestu. Dík za hezkou připomínku. :-)
Marie Ženatová
30.4.2017 13:57
Aničko díky za fotografie i popis krásného kraje, také jsem tam už v minulosti byla. Lidová píseń skutečně krásu kraje vyzpívala pravdivě - ještě jednou veliké díky...
Naděžda Špásová
30.4.2017 13:30
Krásný tip na výlet, škoda, že Pálava je tak daleko. Ještě štěstí, že v našem okolí je takové krásy taky požehnaně. Fotky jsou moc hezké.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA