Alena Vávrová
14.5.2017 17:33
Nikdy jsem tam nebyla, ale zajímám se o takové věci a Santini je můj oblíbený stavitel, dík Mirku....
Ilona Erika Kolář
14.5.2017 17:22
Ivanko, malá nápověda. Přejdeme řeku kde se střílí, podíváme se kousek dál ty plazy, jak se plíží.
ivana kosťunová
14.5.2017 17:16
Nenašla jsem, asi ani nenajdu.
Alena Tollarová
14.5.2017 13:39
Vím, na podzim jsem tam v pivovarské restauraci jedla báječnou bramboračku s čerstvými houbami.
Mirek Hahn
14.5.2017 13:24
Poznal jsem, byl jsem se tam podívat. Pro klášter pracoval Santini.
Lenka Hudečková
14.5.2017 12:54
Jasně, chce to mít promyšlené... i my se tam zase chceme podívat, vzhledem k velkému stavění tam v roce 2014 si myslíme, že zase něco opravili, postavili, tak to chceme vidět znovu..
Ilona Erika Kolář
14.5.2017 12:12
Určitě si tam ještě někdy zajedu, protože město je skutečně nádherné. Chci ještě dodat, že po tom nepovedeném výletu se nejvíc smál můj manžel, který prohlásil, že nechápe, proč jsme nejeli obráceně, abychom se k domu přiblližovali a ne vzdalovali a že jsme se nechali nachytal od našeho vykutáleného kamaráda. Také od té doby už jsme s ním nejeli, protože on zásadně navrhoval výlety, které byli výhodné jen pro něj a ne pro ostatní.
Lenka Hudečková
14.5.2017 11:43
Paní Ilono, tak to je smůla, ale stane se....tak příště snad dám lepší místo, na které budete mít hezké vzpomínky :-)
Ilona Erika Kolář
14.5.2017 11:27
Městečko nádherné, já ho mám ovšem spojeno z nepříjemnými vzpomínkami. Před několika lety nás vytáhl jeden známý na cyklovýlet. Vyjížděli jsme z Rakovníku a skončili jsme právě v tomto městě. Ujeli jsme kolem 80 km, převýšení jako blázen. Nejlepší bylo, že on měl v okolí chatu, tak si pak odjel odpočívat, ale my se museli vrátit zpět. Všichni byli z Teplic, já jediná z Ústí n. L. a tak jsme čekali na vlak. Z krásy města jsme si nic neužili, protože jsme byli neskutečně utahaní, po cestě jsem měla dva defekty, kolega jeden a tím jsme se hodně zdrželi. Do Ústí jsem přijela až kolem jedenácté v noci a musela do Neštěmic na kole, poněvadž žádný osobák už nejel. Myslela jsem, že umřu.
Jana Kovářová
14.5.2017 09:36
Mám to, šla jsem na to přes starostu:) Obec školu má, neměla ji v době žádosti o povýšení na městys.