Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
5.6.2017 13:08
Přiznávám,ač z blízkého kraje, na této půvabné rozhledně jsem ještě nebyla.Budu to muset napravit. Všem účastníkům přeji příjemný pobyt v našich krásných Beskydech a pitoreskním Rožnově. A držím palce pro pěkné počasí.mm
Naděžda Špásová
2.6.2017 19:47
Aničko, ta rozhledna je opravdu krásná.
Marie Seitlová
2.6.2017 18:28
Krásný program nás čeká, těším se na setkání s fajn lidičkami.
Jarmila Komberec Jakubcová
2.6.2017 18:22
Paní Aničko, přijedu do Rožnova okolo 16 hod. v pátek, ráda se výletů zúčastním a rozhodnu se až dojedu. Čeká mně 6,5 hodinová cesta vlakem a v pátek asi budu ráda, že se zúčastním společného večera. jinak nabídka vletů je velmi lákavá a určitě něco podniknu. Proto jedu do Beskyd abych si užila jejich krás. Nikdy jsem v těchto místech nebyla.
Anna Čípová
2.6.2017 18:05
Helenko a Jani, děkuji za vaše názory.
Jana Šenbergerová
2.6.2017 11:54
Přikláním se k názoru Helenky. Možnosti jsou parádní, určitě si každý vybere. Nás v poslední době zrazují a omezují především nohy.
Helenka Vambleki
2.6.2017 10:19
Aničko, dle mého se můžeme o denních aktivitách rozhodovat na místě. Třeba v Doksech jsme se taky rozdělili na různé památky. Hlavní jsou asi večery společně, k čemuž by se asi mohly použít prostory hotelu a ten bowling - ale je to jen můj názor a počkám na další nápady :-)
Libuše Křapová
2.6.2017 09:05
Aničko Čípová, já a Majka Petrová máme nějaké problémy. Nemůžeme do Rožnova přijet. Lze pobyt stornovat? Je to na poslední chvíli, to vím, ale prostě se něco pokazilo. Díky
Hana Rypáčková
2.6.2017 06:25
A nebylo to pro některé z nás tak daleko.V tomto počasí je cestování tak úmorné...Ale Beskydy stále krásnější....Parádní program.
Anna Čípová
1.6.2017 22:17
Termín setkání se blíží a stále připravuji různé varianty programu. Chci se s vámi poradit, co zařadit a co vypustit.
Pátek – orientační procházka městem a parkem, koncerty v rámci akce „Noc kostelů“ /www.roznov.cz/noc-kostelu/ , posezení v prostorách restaurace hotelu nebo návštěva tanečních klubů.
Sobota – výlet na Pustevny a Radhošť, návštěva skanzenu a rozhledny, na náměstí akce „Rožnovský festival vína“ a v městském parku akce „Rožnov lázeňský“ /www.roznov.cz/roznov-lazensky/. Večer turnaj v bowlingu.
Neděle – výlet na vrchol Soláň, návštěva skanzenu.
Možností máme mnoho, jen aby přálo počasí.
Načíst starší příspěvky