FOTO: autorka
Tři Trubky
8. 6. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
9.6.2017 05:28
Hanko, moc pěkné přiblížení místa, o kterém jsem dosud nic nevěděla. Díky.
Lidmila Nejedlá
8.6.2017 19:38
Kdo by to řekl, že Tři Trubky je lovecký zámeček. Tolik toho z Česka neznám. Dobře, že jsi nám to, Hani, ukázala.
Alena Vávrová
8.6.2017 19:22
O zámečku jsem již četla, tuším na iDnesu byl něčí fotoseriál. Hanči, moc pěkně Ti to stále fotí a taky sluší!
Lenka Hudečková
8.6.2017 16:05
V Brdech jsme byli asi 2x s Jiříkem na houbách. Lesy jsou tam krásné a nedotčené...
Eva Mužíková
8.6.2017 14:45
Také Tě Hani obdivuji, co vše dokážeš zvládnout. Ty lesy jsou určitě nádherné.
Naděžda Špásová
8.6.2017 13:56
Hani, musela to být krásná procházka. Takové cesty lesem mám taky moc ráda. Zámeček vypadá fakt hezky a fotky nemají chybu. V brdských lesích jsme byli loni na houbách. Vzal nás tam pan domácí z Blatné.
Věra Lišková
8.6.2017 12:10
Hanko, obdivuji kolik toho stíháš, já téměř nic. Ráda si alespoň přečtu o krásných místech, které navštívíš. Dík, za pěkné fotky.
Zuzana Pivcová
8.6.2017 11:58
V Brdech jsem byla všehovšudy jednou. Snažili jsme se tam najít trilobity. Lezli jsme i do vojenského prostoru, kam byl ještě vstup zakázán. Tvé informace a fotky jsou moc hezké.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA