Mým přátelům na íčku
ilustrační foto: pixabay.com

Mým přátelům na íčku

8. 6. 2017

Vážení a milí přátelé.

Po delší době jsem surfovala po webu i60 a našla gratulace k mému výročí narození. Velmi vám všem za ně děkuji, hlavně za tu radost, kterou jste mi svojí pozorností udělali. Narozeniny jsem oslavila turistikou v horách, ve Vysokých Tatrách a v rakouských Alpách. Oba pobyty byly krásné. V Tatrách jsem se tetelila s děvčaty z íčka, a to bylo nádherné, blízké. V Alpách jsem byla s "mastňáky", ale i to stálo za- to! Můj věk je vysoký, ale je nicotný proti monumentalitě, síle a věčnosti skal, hor a kopců. Vzpomínala jsem na vás a visíc nad 400 metrovou propastí jsem si říkala: To by se děvčatům  líbilo! A kdyby ne, tak na ledovci určitě. A kdyby ani to ne, tak rozkvetlé alpské louky by vás jistě uchvátily svojí krásou, vůní a rozmanitostí květeny. Libuško, ty by ses vydala se mnou i na visutý most a volila bys delší a méně schůdné trasy jako já, kde bychom se potkaly i s černou zmijí. Příroda je neskutečně krásná, odolná a schopná přežít. Kéž bychom se jí více podobali. Všechny vás zdravím a přeji hezké setkání na Moravě.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Lidmilko, jsi super děvče !
Naděžda Špásová
Lidmilko, důležité je, že sis to krásně užila.
Anna Čípová
Lidmilko. krásné povídání. Díky.
Libuše Křapová
Lidmilko, tak tě vítám doma. Ani jsem ti nepopřála k narozeninám, V Tatrách na to snad ani nebyl čas :-) Já o nich napsala články na blog, ale hodně ve zkratce. Všechno se prostě popsat nedalo a reklamu jsem vědomě dělat nechtěla. Ale o našich třech túrách jsem tam napsala :-) Zase někdy vyrazíme za medvědy?
Zuzana Pivcová
Určitě se nabízí srovnání obou pobytů, hor i party. Taky věřím, že napíšeš článek.
Jitka Mošovská
Limi vítej! Budeš nám vyprávět na setkání, nebo napiš článeček. Těším se.
Hana Rypáčková
Moc hezky vyjádřeno.Ano v horách se cítí konečně člověk tak nedůležitý a tak křehký. Jsi dobrá , zvládnout za sebou tak náročné výlety. A masňáci?
Alena Vávrová
Lidmilko, dík za vzpomínku. Mně by se líbilo určitě všude.
Lenka Hudečková
Krásná slova Lidmilko a my jsme asi nepřáli k narozeninám, tak dodatečně všechno nejlepší :-) Leni a Jiřík

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%