Foto: autorka
Děda zase hlídal
17. 7. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
18.7.2017 17:10
Na svého dědečka, kterého jsem měla bohužel jen do svých 6 roků mám také ty nejlepší vzpomínky, díky za připomenutí...
Helenka Vambleki
17.7.2017 23:22
Mám to doma obdobně. Co řekne děda je svaté. Já uvařím-kluk to nechce. Děda vymyslí nějaké povídání o planktonu a jak to vařil a co do toho přidal..a kluk se tím mým jídlem cpe, až se mu za ušima dělají boule... a smetánku slíže dědeček :-) Ale já si nestěžuju, vždyť já vím, že to je náš nejlepší děda pod sluncem a já mu ten titul přeju.
Oldřich Čepelka
17.7.2017 21:20
Poslušně hlásím, že to mohu potvrdit. Akorát že už ty starší vnuci začínají mít jiný zájem - v 11 letech si raději najde tablet na hry, než aby se mnou blbnul na zahradě nebo v lese. Asi budu žárlit na Billa Gatese!
Elena Valeriánová
17.7.2017 19:25
Váš děda má ode mě deset hvězdiček. Vaše domácí situace mi připadá silně podobná té u nás doma. Díky za hezké čtení, kolego proviantní náčelníku. :-) :-) :-)
Zuzana Pivcová
17.7.2017 15:13
Moc hezké, věřím, že takoví dědečkové existují a děti je mají rády. ,y jsme měly před více než 60 lety také výborného aktivního dědečka, o němž jsem tu kdysi psala příspěvek (Poprvé v blízkosti smrti).
Helena Votíková
17.7.2017 15:07
Jojo, přiznejme si to. Něco v těch našich klucích je. S naší dvouletou cácorkou můžu dělat skopičiny od rána, ale jakmile se ve dveřích objeví ON, rozzáří se jí očička a zašeptá deda, a já jsem pro tu chvíli vyřízená. :-)
Eva Balúchová
17.7.2017 15:06
Pobavila jsem se.Co bych dala za takového dědu.Vůbec by mi nevadilo,že jsem "ten zlý".Ale jsem na hlídání sama,tak se snažím kluky taky občas nějakou blbostí potěšit.Ale čím jsem starší,jde to hůř.Budu se těšit na další zážitky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA