Je to velmi známé místo, navštěvované turisty všech národů. Ve městečku najdete nejdražší klenoty v určité známé budově.
Foto: autorka
Poznáte nádraží?
23. 7. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Tomanová
15.8.2017 08:42
Ano, je to známé nádraží...hlavně když je vinobraní, mají dobrý burčák z tamních svahů :-))) Bydlím nedaleko. Chodíme tam s dětmi o prázdninách každý rok nahoru procházkou, ale už to není ten klidný a melebný K........, jezdí tam spoustu aut až nahoru do hospod, stále musíte uskakovat a vyhýbat se, okolo cesty se prodávají cetky všeho druhu a původní romantika zmizela. Je to škoda, lidé si všechno hezké zničí.
Oldřich Čepelka
23.7.2017 23:24
Hrozně dlouho mi to trvalo, ale teď bych řekl, že už to vím. Blízko je řeka, kolem vápenec?
Alena Vávrová
23.7.2017 16:53
Chtěla jsem si ověřit jak to nádraží vypadá jinde na netu, ale je to fakt jednoznačné. Jednoho tamního obyvatele máme snad i na íčku.
Jana Kovářová
23.7.2017 16:14
Nalezeno docela rychle, taky jsem nevěděla, že městys má jméno jako hrad.
ivana kosťunová
23.7.2017 15:00
Nevěděla jsem, že se tak jmenuje i obec, ale nápověda je jednoznačná. Mám to.
Mirek Hahn
23.7.2017 10:21
Kupodivu si nepamatuji nádraží, přestože v hospodě naproti jsem strávil za mlada nejeden večer. Most postavili nový, pamatuji si ještě původní. Ale poznal jsem stěnu proti mostu, nezaměnitelný profil Barrandienu. Mám to :-)
Ilona Erika Kolář
23.7.2017 09:19
Místo nese stejný název hradu, který je tak známý, že se v sezóně už dopředu rezervují prohlídky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 43. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat památkám kulturního světového dědictví zapsaných na seznam UNESCO.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Necháváte se před sezónou chřipek a covidu očkovat?
Ano, mám očkování proti chřipce i covidu
Ano, nechávám se očkovat proti chřipce, proti covidu už ne
Ano, nechávám se očkovat proti covidu, proti chřipce ne
Nechával(a) jsem se očkovat, ale už to nedělám, nepomáhá to
Ne, neočkuji se ani proti chřipce, ani proti covidu