Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eva Mužíková
2.10.2017 19:43
Hezké milé vyznání.
Lidmila Nejedlá
2.10.2017 00:41
Také s láskou vzpomínám na svého bratra.
Věra Ježková
1.10.2017 19:10
Sourozence nemám. Několikrát v životě jsem si říkala, jaké by to asi bylo, nějakého mít. I když vím, že vztahy mezi sourozenci nejsou vždy hezké, cítím se ochuzena o blízkého člověka.
Marie Seitlová
1.10.2017 19:08
Krásné vyznání s milou úvodní fotkou. Já mohu na brášku už jen vzpomínat.
Zuzana Pivcová
1.10.2017 18:53
Znám pár případů, kdy sourozenci byli necelý rok od sebe. Pro matku to je asi pěkný zápřah, ale děti si spolu mohou dobře rozumět. My jsme se sestrou o dva a kousek, to ještě šlo, hodně jsme si spolu vyhrály. Díky za krásné vyznání, bratra určitě potěší, i kdyby nebyl milovníkem poezie.
Alena Vávrová
1.10.2017 15:22
Moc krásné. Vzpomínala jsem velice intenzívně na svého star. bratra, který mi byl velkou oporou. Bohužel, již není, přesto nezapomínám na vděk. ♥
Elena Valeriánová
1.10.2017 11:59
Měla jsem bratra staršího o 14 let a sestra je starší o 5 let. Nikdy jsme k sobě neměli tak blízko. Pořád je mi to líto.