Včera k večeru jsem šla přes Ostravu, nádherný podvečer, foťák na krku, a vzpomněla jsem si na Elenku, která mě před časem poňoukla(nebo ponoukla?) otázkou, zda fotím naše město. Vlastně spíš ne, nefotím, a když tak cizí města. A proč teda ne to naše??, vždyť je krásné..... Možná vás tu není mnoho z Ostravy, možná ji ani neznáte, nebo máte úplně jinou představu, nebo ji znáte a jen tak budete mít chuť se kouknout. Tak vás zvu, pojďte se se mnou chvíli procházet.......
Foto: autorka
Procházka Ostravou
13. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eliška Murasová
19.12.2017 20:49
Evo, jsem ráda, že se naše město líbí, jsem tu nováček, a taky se těším na nějaké společné setkání.
Eva Balúchová
19.12.2017 02:43
Dnes opět ponocuji,tak dočítám.Ostravu jste nám hezky představila.Sice jsem z Moravy,ale u vás jsem ještě nebyla.Doufám,že mě to na jaře vyjde a ráda se s vámi všemi ze severu potkám.
Marie Bartošová
23.10.2017 01:25
Do Ostravy jsem jezdívala služebně, na prohlídku a focení nebyl čas, ale ta místa z centra většinou poznávám. Hezké fotky.
Naděžda Špásová
14.10.2017 19:08
Eliško, Ostravu opravdu neznám, ale podle vašich super fotek, je i v tzv. Černé Ostravě spousta krásných ulic a zajímavostí. Díky za prohlídku. :-)
Lenka Hudečková
14.10.2017 17:41
Eliško, měla jsem to také tak. Léta jsem bydlela v Liberci a kromě Ještědu a ZOO jsem nikdy nefotila...A když jsem byla jinde, tak jsem fotila jako zběsilá - architekturu, památky atd. A pak jednou jsem šla přes Liberec a říkala jsem si, že tam jsou taky krásné staré baráky a mnoho památek...a teprve mi toto došlo....Dnes bez foťáku nedám ani ránu :-) (Ale v Liberci už 7 let nebydlím)
Eliška Murasová
14.10.2017 16:22
Marie, jistě můžeme, ale nevím, jak se předavají kontakty? V přátelích?
Marie Seitlová
14.10.2017 14:00
Do Ostravy to mám kousek, jezdím pravidelně do divadla. Ostrava již dávno není černá, je pěkná a zelená. Eliško fotky to krásně dokreslují. Musíme se spojit a udělat sraz v Ostravě.
Marie Ženatová
14.10.2017 06:55
Ostravu jsem vždy podle "vyprávění" považovala za "černou..." Loni jsem tam byla poprve na zájezdě a byla jsem velmi překvapena její čistotou, bělostí i krásou - připadalo mi, že je snad hezčí než Brno... Díky za připomenutí a zdařilé fotečky...
Zdenka Jírová
14.10.2017 00:07
Procházka Ostravou byla moc hezká. Současnou Ostravu neznám. Poprvé jsem navštívila Ostravu jako studentka při exkurzi do chemických závodů v Hrušovanech a nějakou výstavu na Černé louce. Musím říci, že tehdejší Ostrava byla hrozná, špinavá a začouzená. Nikdy jsem už tam nechtěla jet. Jak vidím z Vašich fotek, vyrostla z ošklivého kačátka krásná labuť.
Eliška Murasová
13.10.2017 22:17
Jsem moc ráda,že se vám mohla přiblížit naše město a budete mít chuť ho někdy navštívit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 44. týden
V úterý 5. listopadu proběhnou ve Spojených státech amerických prezidentské volby. Tématem kvízu tohoto týdne budou nejen američtí prezidenti, ale i zajímavosti z USA.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Necháváte se před sezónou chřipek a covidu očkovat?
Ano, mám očkování proti chřipce i covidu
Ano, nechávám se očkovat proti chřipce, proti covidu už ne
Ano, nechávám se očkovat proti covidu, proti chřipce ne
Nechával(a) jsem se očkovat, ale už to nedělám, nepomáhá to
Ne, neočkuji se ani proti chřipce, ani proti covidu