Sešla jsem se již ráno s Jitkou Caklovou a Martou Noskovou v Tančícím domě na Ladově výstavě. Je překrásná, prohlížely jsme ji skoro 2 hodiny. Potom jsme se vydaly přes Malé náměstí na návštěvu do redakce, kde nás mile přijala Zuzka a Honza. Pak jsme radostně vyrazily se Zuzkou ke Třem prasátkům. Sešlo se nás celkem 16 a pes Venda. Bylo to bezvadné odpoledne, jak je vidět na fotkách, tak se všichni výborně bavili.
Foto: autorka
U tří prasátek 6.12.2017
8. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ilona Vykoukalová
16.12.2017 10:13
Dobrý den,chtěla jsem se také zúčastnit,mám Prahu "za rohem" :-) ,škoda,že nebyl sraz původně naplánovaný na pátek...6.12. jsem měla Mikulášský program.Tak někdy příště...
Olga Štolbová
10.12.2017 12:23
Dnes jsem zjistila, že Marta N. přijela až z Třebechovic pod Orebem. Také pěkná dálka. Všem, které přijely z dálky větší než 25 km, patří zvláštní uznání a podání ruky před rozvinutou zástavou. *****
Hana Polednová
9.12.2017 23:41
Jitko, není důležité, kdo je na fotkách. Všichni jsme si to užívali. Já oceňuji, že fotky pořizujete. Já s foťákem moc neumím, natož fotky nějak upravovat. Jste skvělí a díky vám.
Jitka Hašková
9.12.2017 20:59
Největší poděkování patře Hance Polednové, která celé setkání zorganizovala. Já jsem jen fotila a až doma jsem zjistila, ke své lítosti, že Hanku na svých fotkách nemám. Ale mají ji jiné účastnice, které zveřejnily své fotky na svém profilu. Příště budu pečlivější, aby mi nejdůležitější člověk nechyběl.
Eva Mužíková
9.12.2017 19:28
JEŠTĚ něco pro pousmání.. syn, který mne měl vyzvednout volal, že k Prasátkům dorazí do deseti minut. Tak honem obléknout a šup ven. Prasátka stojí na křižovatce čtyř ulic, netuším odkud přijede. Tak tam pod lampou podupávám přecházím, nakukuji do každého přijíždějícího auta /všechna se zdají stejná, krom bílých/. Asi jsem vypadala jako nějaká šlapka, po chvilce jedno auto přibrzdilo a pán pravil, jestli chci svézt.... Syn mne viděl už z dálky, zatroubil, popojel a já za ním klusala a hup do auta. Jestli mne někdo pozoroval, tak si asi řekl... už nějakého klofla.. / Berte to s nadsázkou, ale bylo to opravdu tak:))))
Danuše Onderková
9.12.2017 10:14
Nádherně jste si to užili, až vám trošku závidím. Ale při pohledu na fotky, jako bych byla s vámi. A stejně tak se těším na další společné setkání...
Olga Štolbová
9.12.2017 08:38
S Íčkem je vždycky a všude dobře. Všem díky za dobrou náladu a krásné odpoledne. Sešly se Praha, Liberec, Poděbrady, Roudnice n/L, Strakonice, Český ráj, Písek, Libčice n/Vlt. a Hanky byly dokonce čtyři. Jitko, díky... *********
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 43. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat památkám kulturního světového dědictví zapsaných na seznam UNESCO.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Necháváte se před sezónou chřipek a covidu očkovat?
Ano, mám očkování proti chřipce i covidu
Ano, nechávám se očkovat proti chřipce, proti covidu už ne
Ano, nechávám se očkovat proti covidu, proti chřipce ne
Nechával(a) jsem se očkovat, ale už to nedělám, nepomáhá to
Ne, neočkuji se ani proti chřipce, ani proti covidu