My všichni
FOTO: Martin Veselka pro commons.wikimedia.org

My všichni

14. 12. 2017
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Oldřich Čepelka
Až si říkám: Co nás vlastně přežije, co po sobě zanecháme? A pak jsem přišel na to, že by to taky byly docela určitě ty fotky na Wikimedia Commons, ty tam zůstanou. Ty jednou odkážete celému lidstavu a tak to i zůstane. Doufám že i za 100 let.
Radovan Cakl
Oldo, dík za avizo. Zatím jsem dával nějaké fotky na fotomapy na Seznamu pod nickem radovac. Kouknu na to, vypadá to lákavě :-) Radek
Marie Seitlová
Oldo děkuji za včerejší info, už jsem nakoukla.
Oldřich Čepelka
Píšu českému spolku Wikimedia, že by nám mohli dát zjednodušený návod, jak to dělat, abychom tam fotky snadno vkládali. - A jinak děkuji za množství reakcí. (Aspoň vidím,že ten sobotní výlet na konferenci nepřišel nazmar :-) )
Lidmila Nejedlá
To jsou úžasné vymoženosti. Mívala jsem ráda encyklopedie, teď nevím, kam se dívat dříve. Díky Oldo za info.
Hana Rypáčková
Ano, často se divím, že je u hesla docela známého místa je tak málo informací a fotek...
Elena Valeriánová
Oldo, tak právě jsem provedla své první vložení fotky. Jsem z toho trochu v šoku. Potrvá mi než se tím prokoušu. Ještě jsem nepřišla na to, kde si mohu fotky celkově prohlédnout, třeba fotky z dnešního dne.
Naděžda Špásová
Tak jsem se podívala, ale zatím jsem nepřišla na to, jak bych tam mohla vložit foto a jak se zaregistrovat.
Naděžda Špásová
Taky se zkusím na Wikimedii commons podívat. Je to docela lákavé.
Elena Valeriánová
Teda, Wikipedii samozřejmě používám, ráda a často. Důvěřuji ji, ale nepřispívám, netroufla bych si. Wikimedia Commons mi dosud zůstala utajená. Oldo, děkuji za nakopnutí. Určitě se podívám, bylo by to úžasné dávat tam fotky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%