Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Ludmial Říhová
30.12.2023 12:32
Jojo, to máš teda jednu velkou pravdu, já jsem mu rovnou na https://www.zgastro.cz objednala nějaké titanové nádobí aby se taky mohl činit se mnou v kuchyni.
emička rychla
30.12.2023 12:31
Jojo tak to máš teda pravdu, ale já jsem vlastně ráda že ho mám, vždyť bez něj by ten život byl takový prázdný a to já teda vážně nechci.
emička rychla
30.12.2023 12:30
Smažit může klidně manžel, vždyť od toho je někdy máme aby nám z té domácnosti také vysmahli, hihi. Ale jo, máte pravdu že skutečně nám někdy v té domácnosti nejsou na obtíž.
Ludmial Říhová
16.12.2023 13:31
Skutečně pěkné rady na to jak udělat kapra, já se teda ještě asi zeptám i manžela jestli je s tím v pohodě. A když jo tak hned něco objednám u nás na sídlišti. Obalit umím, tka smažit bude manžel.
Věra Ježková
22.12.2017 16:01
Takovou omáčku neznám. Ale myslím, že by mi chutnala.
Jitka Hašková
22.12.2017 10:17
Budu mít tradičního kapříka. Štiku bych si dala, ale nikde jsem ji neviděla, jenom v TV o tom mluvili, že bude na trhu. Kdysi jsem ji ochutnala, když ji chytil můj strejda--rybář a dostali jsme od něj kousek. To bych si dala, to bylo pošušňáníčko!!
Alena Tollarová
22.12.2017 08:56
A já jsem včera večer zjistila, že letos prý nebudeme mít kapra, ale štiku. Ještě neznám historku kolem této změny, ale docela se těším. Já totiž kapra nejím.
Jitka Mošovská
21.12.2017 20:09
Byl to maminky recept a jen doplním, že jsme jí museli shánět na trhu sirup z cukrové řepy. Já nahrazuji medem nebo javorovým sirupem.
Alena Vávrová
21.12.2017 18:46
Jitko, dík! Receptů je na netu spousta.
Hana Rypáčková
21.12.2017 11:43
Ano, maminka ji vařila a taky kapra na modro, přírodní na másle a pak teprve obalovaný...Už jsem omáčku dlouhou dobu nejedla...
Načíst starší příspěvky