Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Puchalská
31.12.2017 06:54
Ano na tu dobu kdy nic nebylo ,si moc dobře pamatuji. Kdysi jsem byla prodavačka. A prodávala jsem v centru Prahy. A sice na Václavském náměstí ve vestibulu stanici Muzeum. Teď je tam prodejna drogerie. A o zlaté neděli jsme prodali i autíčka ze SSSR které celý rok ležela ve skladě(stála 9.- korun a když se natahoval setrvačník tak jiskřila tak, že to vypadalo jako prskavka).Bylo to náročné období. Teď už na to vzpomínám s úsměvem.
Marie Petrova
28.12.2017 21:17
Ano, je to všechno pravdivě napsáno, vzpomínám před dětma i vnoučaty,ale oni nechápou. Nejlépe si zavzpomínám se svými vrstevníky.
Lidmila Nejedlá
27.12.2017 12:09
Kdo potřebuje ke štěstí blahobyt? Já jen svobodu a v míru klid.
Hana Rypáčková
27.12.2017 11:39
Se vším souhlasím. A zrovna v Mikulově na Sv. Kopečku jsme pokukovali k sousedům.Tady na Šumavě vidět hranice nebyly. Když vidím ,co vše je u dětí pod stromečkem, nesháněli to, jen objednali nebo lehce nakoupili. A moji rodiče a my ,když jsme koupili každému jeden dáreček trochu zajímavý , tak jen s frontou.A často se na nás ani nedostalo. Je blahobyt. Už není svět šedivý, ale...Kam to všechno spěje...
Zuzana Pivcová
27.12.2017 09:17
Už několik dní před svátky byly prázdné obchody. Nejen potraviny, ale i hračky, domácí potřeby atd. Někdy mi připadalo, že to dělají záměrně, aby lidi museli koupit i ty největší ležáky, které normálně nikdo nechtěl. No, budiž, blahobyt, ale horší bylo, když mi přišel lístek z ciziny a už jsem byla středem zájmu příslušných orgánů. Mnohdy ani nedošel.
Mirek Hahn
27.12.2017 09:05
Trefa.
Jana Slavíková
27.12.2017 08:21
To se nedá zapomenout. Bohužel je nutné to připomínat.
Blanka Macháčková
27.12.2017 07:56
Nerada vzpomínám, ale nezapomínám.