Nová závislost! Diagnóza i60
Ilustrační foto: Anna Čípová

Nová závislost! Diagnóza i60

31. 12. 2017
i60.cz Můj příběh
Hodnocení:
(4.8 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Ten Čepelka je pěkně ostrý. Těžko dnes pozřu něco ostřejšího. Půlnoční bublinky už budou jen pohlazením. Tak vkročme do toho "ponurého závisláckého nového roku" vyzbrojeni elánem vytrvat na íčku děj se, co děj. :-)
Jana Kovářová
Parádní počteníčko:)))) To nemá chybu!!!!
Marie Foltýnová
Dobrý článek,dá se říct pravý silvestrovský.Asi jsme tu všichni závisláci.Náš syn mi jednou říkal.Mami,když zapínáš PC se slovy.Musím se podívat ,co je nového,tak jsi závislák.No a já každý den ten můj PC zapínám se slovy,musím se podívat,co je na íčku nového.Tak že-závislák.
Eva Mužíková
Oldřichu, čím dále, tím lépe:))))))))
Danuše Onderková
Super, Oldo, takhle jsem se už skutečně dlouho nezasmála. A na to škaredé černé ráno je to pro mne nejlepší závislost. Ale počkej, kolik závisláku se nás to opět sejde čím víc se bude plížit půlnoc... :)
Věra Lišková
Vtipné, zasmála jsem se a jdu splnit poslední úkoly tohoto roku. Díky OĆ.
Libuše Křapová
No paráda, bezvadný a bezchybný rozbor kvalit registrovaných zde na íčku. Včetně O.Č. :-) A mne :-)
Zuzana Pivcová
Ha, ha, tak s veselým smíchem odcházím od portálu "do víru velkoměsta". Super, Oldo!
Věra Ježková
Oldo, skvělé ranní silvestrovské čtení. Báječně jsem se pobavila. Své závislosti na i60 se ale nemíním vzdát. Stejně jako své závislosti na hořké čokoládě. Tak šťastný a veselý! :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%