Jako probuzení,
když se barvy mění,
jako věčný čas
tě vnímám zas a zas.
Jako plány smělé,
tóny rozechvělé,
jako dojetí
mi vězíš v paměti.
Jako touhy plané,
nevím, co se stane,
vím jen, že jsi teď,
a pak už, lásko, leť.
ilustrační foto: pixabay.com
A pak už leť
22. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blažena Güntrová
5.2.2018 23:21
Dnes jsem se probudila a po docela hezky prožitém víkendu mi dnešní sychravé zimní počasí absolutně nenadchlo. A protože jsem včera objevila na tomto webu fotku s obrázkem západu slunce, pod kterým byla i vaše nádherná báseň, tak jsem si dnešní nenaládu chtěla zvednout malováním s dosud nepoužitými acrylovými barvami, právě tohoto obrázku, který mi přišel na jejich vyzkoušení jednoduchý. Jednoduché, jako ostatně nikdy nic, to nebylo vůbec, i když obojí působilo tak lehce...
Blažena Güntrová
Lidmila Nejedlá
22.1.2018 17:18
Zuzko, ty máš v srdci tolik lásky, že ji můžeš ve svých verších rozdávat! A vrací se ti zpět v našem obdivu.
Jana Šenbergerová
22.1.2018 13:37
Moc se mi líbí, že dáváš lásce svobodu. Aspoň já to tak vnímám. :-)
Marie Doušová
22.1.2018 10:42
Zuzanko, proč mi vháníte slzy do očí ,když hltám vaší krásnou ,smutnou a tak dojímavou báseň. Vracíte mě do mládí . Děkuji.!!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 44. týden
V úterý 5. listopadu proběhnou ve Spojených státech amerických prezidentské volby. Tématem kvízu tohoto týdne budou nejen američtí prezidenti, ale i zajímavosti z USA.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Necháváte se před sezónou chřipek a covidu očkovat?
Ano, mám očkování proti chřipce i covidu
Ano, nechávám se očkovat proti chřipce, proti covidu už ne
Ano, nechávám se očkovat proti covidu, proti chřipce ne
Nechával(a) jsem se očkovat, ale už to nedělám, nepomáhá to
Ne, neočkuji se ani proti chřipce, ani proti covidu