Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Vávrová
24.1.2018 18:29
Nj, Helčo, to není poprvé, co mne takto káráš, takže si dám pauzu a nechám to chytřejším. Sice jsem neměla bohaté rodiče, ale koupili mi dlouhé vedení ;-) .
Zuzana Pivcová
24.1.2018 18:28
Rest, trest, trestá, ztrestá, ztrestáš. Ta, eta, etan, metan, smetan, smetana. To by mi fakt upadla hlava.
Helenka Vambleki
24.1.2018 17:38
Zuzko, pochopila jsi a tvůj had je správně. Alenka a Miluška sice hýří nápady, ale četly špatně zadání, že mohu přidávat písmeno jen ke slovu, které jsem sama složila. Takže znova příklad: základ=let+u=letu+p=pletu+u=upletu+k=kupletu. Nebo rub+o=roub+e=roube+n=rouben+í=roubení+š=šroubení+m=šroubením
Zuzana Pivcová
24.1.2018 16:51
Asi já, protože teď koukám, že se slovo může nastavovat i uprostřed. To by pak mohla být i kostnice.
Zuzana Pivcová
24.1.2018 16:41
Pochopila jsem to jako postupné nastavování toho předchozího slova. Je to tak?
Zuzana Pivcová
24.1.2018 16:39
Kos, kost, kosti, kostic, kostice, okostice. Víc mě momentálně nenapadá. :-D
Alena Vávrová
24.1.2018 15:00
Tak jo: pas-opasek-pasovka-konipas-pasta-pastva-pastevec-pastucha-pastorále-pastička-zápas-propast-pasivita-pasivní-pascal-kilopascal-passiflora-pastelka-cizopasník-zápasník...Už nemůžu :-P
Blanka Macháčková
24.1.2018 14:46
Vaše hrátky mám moc ráda, ale jsem líná přemýšlet. Budu čekat co vymyslí konkurence :).