Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Šenbergerová
30.1.2018 15:28
V zimě jsem tam nikdy nebyla a u nás už dlouho takhle nebylo.
Hana Práglová
30.1.2018 15:08
Aničko,opravdová přírodní krása.Jako díté jsem na Pustevny jezdila lyžovat.Od té doby jsem je v zimé už hodně let neviděla.
Alena Tollarová
30.1.2018 13:06
Jo, a tu úvodní fotku bych dala do soutěže. Tedy jestli tam ještě není, nedívala jsem se.
Alena Tollarová
30.1.2018 13:05
Ohó, zima jak má být! Takhle si ji představuji, ale skutečnost u nás je úplně jiná. Tak aspoň že se můžu nadýchnout mrazivého vzduchu a rozhlédnout prostřednictvím Tvým fotek. Díky za zprostředkování zimy.
Olga Štolbová
30.1.2018 12:41
|Aničko, krása. V zimě jsem tam nikdy nebyla a už se mi to asi nepovede. Díky *****
Dana Kolářová
30.1.2018 12:37
Ani, Pustevny v zimě se mi líbí, tedy doma v teple, mnohem víc než Pustevny v létě v dešti. Kouzelná fotoreportáž.
Ilona Erika Kolář
30.1.2018 12:12
Na Pustevnách v zimě sem byla asi před třiceti lety. Pamatuji si, že tam jeden takový vítr, že jsem roztáhla ruce a vítr mě trochu nadzvihl a odhodil. Musela jsem zalézt zpět do hotelu.
Libor Farský
30.1.2018 11:56
Také děkuji za to krásné pokoukáníčko.
Alena Vávrová
30.1.2018 11:42
Aničko, musím jen opakovat - nádherné! Už jsem velmi dlouho zimu na horách na vlastní oči nazažila. Pustevny jsou krásné, jsem ráda, že jsem tam díky vám s íčkem byla. I když zrovna pršelo - jen se lilo ;-) .
Eliška Murasová
30.1.2018 11:17
Úžasné fotky, Aničko, jsem potěšená tou krásou. Byla jsem naposledy v létě, Libušín vyrostl od té doby.
Načíst starší příspěvky