Fotoreportáž: Pustevny
FOTO: autorka

Fotoreportáž: Pustevny

30. 1. 2018

Ve čtvrtek 25. ledna odpoledne jsem se toulala na Pustevnách dvě a půl hodiny a vychutnávala si krásy zimní krajiny. Teplota mírně pod nulou, bezvětří, výborná viditelnost a stromy se sněhovou pokrývkou. Prostě nádhera.

Snad fotografie poví více. Zvu vás do výšky 1018 m.n.m. na krátkou procházku.

procházka
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
V zimě jsem tam nikdy nebyla a u nás už dlouho takhle nebylo.
Hana Práglová
Aničko,opravdová přírodní krása.Jako díté jsem na Pustevny jezdila lyžovat.Od té doby jsem je v zimé už hodně let neviděla.
Alena Tollarová
Jo, a tu úvodní fotku bych dala do soutěže. Tedy jestli tam ještě není, nedívala jsem se.
Alena Tollarová
Ohó, zima jak má být! Takhle si ji představuji, ale skutečnost u nás je úplně jiná. Tak aspoň že se můžu nadýchnout mrazivého vzduchu a rozhlédnout prostřednictvím Tvým fotek. Díky za zprostředkování zimy.
Olga Štolbová
|Aničko, krása. V zimě jsem tam nikdy nebyla a už se mi to asi nepovede. Díky *****
Dana Kolářová
Ani, Pustevny v zimě se mi líbí, tedy doma v teple, mnohem víc než Pustevny v létě v dešti. Kouzelná fotoreportáž.
Libor Farský
Také děkuji za to krásné pokoukáníčko.
Alena Vávrová
Aničko, musím jen opakovat - nádherné! Už jsem velmi dlouho zimu na horách na vlastní oči nazažila. Pustevny jsou krásné, jsem ráda, že jsem tam díky vám s íčkem byla. I když zrovna pršelo - jen se lilo ;-) .
Eliška Murasová
Úžasné fotky, Aničko, jsem potěšená tou krásou. Byla jsem naposledy v létě, Libušín vyrostl od té doby.
Danuše Onderková
Aničko, fotky jsou nádherné a zima také.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

21%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%