Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Foltýnová
4.2.2018 12:38
Prsatá abeceda na jedničku.To se Ti Danuš povedlo.Na Facebooku jsem viděla prsatou ,bylo poznat,že to nejsou přirozená prsa,ale mám obavy,aby se ta dotyčná neudusila.To byly kopačáky.
Dana Tomanová
4.2.2018 11:41
Jirko :-))), vypínač tam nemám, ono je těch názvů tolik, co pánové vymysleli, že je těžké vybrat :-)
Jiří Hudeček
4.2.2018 11:10
A co ten vypínač?...baví se dva: "Tak co, jaké je má?..a ten druhý: "Ale má je jako když jedeš rukou po zdi a narazíš na vypínač"...
Dana Tomanová
3.2.2018 20:02
JIrko, snažím se to odlehčit co nejvíc :-) Evičko B., protože ráda pozoruji okolí, mám spoustu zážitků, hlavně z letních měsíců, kdy se nosí spoře oblečení, to jsou někdy věci! :-))) děkuji
Marie Seitlová
3.2.2018 14:05
Vtipná abeceda, pobavila jsi více ičkařů, těším se na pokračování.
Eva Balúchová
3.2.2018 09:51
Při čtení vaší výborné abecedy se mě vybavila vzpomínka, jak paní mající velikost F,utíkala na autobus v obtaženém tričku.Na autobusovém nádraží se zastavil život a všichni zírali.Muži,ženy,děti,ale věřím,že každý myslel na něco jiného. :-)
Jiří Hudeček
3.2.2018 09:23
Odlehjčující...bude v druhé části o vypínači?
Lenka Hudečková
3.2.2018 07:42
Danko super, pobavila jsem se, již jsem to četla před zveřejněním a dneska znovu. Navíc se mi moc líbí i Tvůj doprovodný obrázek, jsi šikulka :-). Těším se na další "díl" :-)
Zdenka Jírová
3.2.2018 00:08
Vtipné.
Anna Potůčková
2.2.2018 22:34
Alespon se člověk zasmál a těším se na další písmenka této abecedy
Načíst starší příspěvky