Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marcela Pivcová
2.3.2018 14:02
Myslím, že takto vytvořit Hrátky, navíc vtipně, není vůbec snadné. Vám se to ale podařilo!!
Věra Ježková
1.3.2018 13:55
Moc děkuji. Miluško, super. Mám skoro hotové další „téma“, uvidíme, jestli bude původní, či nikoliv.
Libor Farský
1.3.2018 12:36
Právě Helenky článek a výzva poděbradská, které jsem ovšem četl později, mě inspirovaly k založení tématu "Hrátky s češtinou" a když jsem v r.2017 půl roku v nemocnici nebyl schopný k počítači, byl jsem pak rád, že se toho naše dámy ujaly a hrátky dále žijí! A bavím se u každého nového příspěvku, jakož i u této abecedy od Věrky. Shodou okolností mi dnes také vyšlo mé pokračování abecedy, Zdravím Adélku a Erika !
Lidmila Nejedlá
1.3.2018 12:05
Věrko, vůbec nevadí, že to tu už bylo. Tobě se to také náramně povedlo. Vymýšlej dál.
Dana Tomanová
28.2.2018 16:05
Líbí se mi to :-)
Naděžda Špásová
28.2.2018 14:55
Věro, je to moc pěkné. Bohužel mi zatuhnul mozek, nějak mi to nemyslí, takže nic nevypotím.
Alena Tollarová
28.2.2018 14:25
Ano, v Poděbradech jsem byla na prvním setkání a jako pilník jsem se pokusila splnit zadání a příběh podle abecedy jsem plénu taky přednesla. Ještě dnes se červenám při vzpomínce, jak jsem se hanbila, když jsem slyšela, co dokáže dát dohromady Hela. A kdo to ještě zkusí?
Věra Ježková
28.2.2018 14:23
Helenko a Zuzko, díky za pochvalu. Helenko, než jsem tohle začala vymýšlet, hledala jsem ve tvých Hrátkách s češtinou, abych se neopakovala. Citovaný článek mi ovšem unikl, protože tehdy hrátky ještě nebyly. Možná se tedy do tebe ještě někdy trefím. :-)
Zuzana Pivcová
28.2.2018 12:03
Prima, Helo, díky, v komentářích k Tvému poděbradskému vystoupení je i ten můj minipříspěvek (pro Věrčinu informaci).
Helenka Vambleki
28.2.2018 11:58
Ano, být celkem činná dovedeš. Esej frázuju, gůgluju, hledám. Chválím íčkařku Ježkovou, kterak ladně mistrně napsala opravdový qalitní příběh rychle. Řečeno stručně-šou takovou uvidí věhlasný web. Zdravím. Živióóóó´!
Načíst starší příspěvky