Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Hana Polednová
11.4.2018 22:57
Hani, bezva, těším se.
Hana Novotná
11.4.2018 21:47
Zítra jsem tam Hana N.
Hana Polednová
10.4.2018 18:16
Věruš, super, přijď, sejde se nás hodně a určitě to bude fajn.
Věra Ježková
10.4.2018 17:55
Hani, je to tak sugestivní pozvánka a ještě mě dnes zvala osobně Zuzka, že nejspíš přijdu. Dívat se a povídat si. :-)
Hana Polednová
9.4.2018 23:00
Leni, samozřejmě je to pozvání pro všechny, kteří se rádi poznají osobně. Nevadí, že nás bude víc, vždyť se domluvíme a hlavně se u toho pobavíme a to je právě ono, co potřebujeme. Jsi vítána, těším se.
Lenka Krausová
9.4.2018 21:42
Ahoj Hani, může se zúčastnit kdokoliv? Ještě se neznáme a to by se mohlo tímto příjemně změnit - tedy jestli již není plno.
Hana Polednová
8.4.2018 14:26
Julie, budeš vítána a je to příležitost poznat se osobně s více lidmi.
Jana Vargová
8.4.2018 04:26
Přijdu se podívat a fandit koulejícím. A také se konečně více poznat.
Olga Štolbová
6.4.2018 21:59
Ahoóój, samozřejmě přijdu. Zatím trénuju na zahrádce, jsem skoro mrtvá. Koulení bude to pravé, potřebuju nutně úplně jiný pohyb. ♥
Hana Polednová
6.4.2018 21:46
Moji milí kamarádi, na všechny se moc těším, komu to bohužel nevyjde, nedá se nic dělat, zase příště. Danko O., ty trénuješ až až u zmrzliny, hodně lidiček a hezké počasí přeji, vzpomeneme si na tebe. A my, až se sejdeme, tak si každý vybere, jak a s čím bude koulet, zábava to bude a o tom to je!
Načíst starší příspěvky