Ilustrační foto: pixabay.com
Louky mého dětství
20. 4. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
20.4.2018 13:44
Ještě se někde takové louky najdou, ale dá to práci je najít. Třeba v Beskydech byly nádherné louky v červnu. Kdo by nemiloval květiny....Luční kvítí si dávám do vázy moc ráda...
Věra Ježková
20.4.2018 13:33
Jano, někdejší louky mi také chybí. Kytičky jsem pojmenovat moc neuměla, ale vybavují se mi hlavně kopretiny, chrpy a vlčí máky, také jetel. Díky za milou vzpomínku.
Zuzana Pivcová
20.4.2018 11:30
V dětství jsem mnoho květin pojmenovat správnými názvy neuměla. Možná, že některé byly u nás v Podkrkonoší jen krajové. Ale vzpomínám si třeba na krásné žluté upolíny u potoka, které už dnes asi moc nerostou, pravé a tzv. psí fialky, pomněnky, blatouchy, sasanky. To pro mě byla lomnická jarní příroda. Myslím, že jsme kytky moc netrhaly, spíš je jen pozorovaly. Díky za hezkou vzpomínku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA