Foto: autorka
Modrá je dobrá
2. 5. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
2.5.2018 12:27
Věrko, to sis dala velkou práci, ale stála za to. Pamatuji si pouze, že jsem měla z modrotisku sukni. Byla jsem s partou v restauraci. Sukně byla naprosto nová a číšníkovi se podařilo vylít mi na ni skoro celé pivo. No, veselo mi nebylo a sukně už se do původní podoby nevrátila. Také jsem měla ráda jihočeskou hrdějovickou modrobílou keramiku. Svého času byla ale skoro tak k nesehnání jako chodská.
Blanka Macháčková
2.5.2018 12:17
Moc hezké. Já mám modrou ráda a moje maminka z modrotisku šila. Hezká pozvánka. Díky.
Dana Puchalská
2.5.2018 12:17
Věrko , udělala jsi mi radost. Modrotisk mám ráda. Mám doma ubrus asi 40 let a nedám na něj dopustit. Kdysi jsem si ho koupila v Karlově ulici v prodejně Česká jizba. Vždy jsem ho dávala na velikonoce na stůl. A spolu s bílým džbánkem a kraslicemi..... Paráda je to vzor na fotce 47.******
.
Naděžda Špásová
2.5.2018 12:02
Věro, máš to moc pěkné a fotky jsou super. Já k modré taky moc neinklinuji, vlastně v mém šatníku jsou modré jen džíny. Z modrotisku jsme měli kdysi ubrus, který hrozně při praní pouštěl. Oblečení bych si asi hodně rozmyslela. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA