Patchwork z letních cibulovin
Foto a text: iBulb.com

Patchwork z letních cibulovin

8. 5. 2018

Kombinace moderního a vintage: není nic zábavnějšího než spojovat to nejlepší z obou stylů. Proč tedy nepoužít i letní cibuloviny a nevytvořit z nich kreativní patchwork na vlastní zahrádce, a užívat si tak ty nejkrásnější kousky minulé i současné módy?

Koláž

Vzhledem k tomu, co vše se odehrává v oblasti techniky a politiky, je náš svět stále více vzrušující, ale zároveň více matoucí a složitý. Společně hledáme řešení této složitosti propojováním nového se starým. Je to jako bychom žili v koláži, kterou vytváříme stříháním a lepením. Přitom všechny kousky přesouváme sem a tam a převracíme náš známý svět vzhůru nohama.

Kreativita

Náš rychle se měnící svět se může zrcadlit i na naší vlastní zahradě. Zde si můžeme otestovat hranice své kreativity. Na zahradě si můžeme pohrát s různými styly pomocí letních cibulovin a vytvořit z nich trojrozměrný patchwork. Výsledné kontrastující kombinace zahradu oživí a dodají jí úplně nový, sjednocený vzhled. A ta nejdůležitější barva? Zářivě žlutá, i když k tomuto hravému patchworku z letních cibulovin můžeme použít i bílou, modrou a oranžovočervenou.

zahrada
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Kombinace barev mečíků na ilustrační fotografii je nádherná. Dnes jsem viděla tulipány, které mi vyrazily dech. Neměla jsem s sebou fotoaparát. :-(

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%