Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eva Mužíková
23.6.2018 08:22
Moc milé a " lehce stravitelné " .
Marie Ženatová
23.6.2018 05:25
Včera večer jsem přijela z týdenního pobytu pro seniory a první co jsem doma udělala bylo to, že jsem běžela na zahradu a užívala si všech chutí ovoce, které tam dozrává. Díky...
Jana Šenbergerová
22.6.2018 23:14
Léto, doufám, je ještě před námi, tak se těším, jak si budeme užívat jeho darů. Jahody, třešně, meruňky, broskve, rybíz, melouny ... Té vůně a těch chutí!
Jitka Chodorová
22.6.2018 07:56
Léto teprve začalo, děkuji Květuško za ovocnou vůni, jste duše poetická, trochu jste zmírnila mé kalné ráno, snad se to dnem vylepší, vaše básnička mě pohladila. Díky,.
Marie Doušová
21.6.2018 10:56
Je dobře , že léto ještě trvá a můžeme si ho dost užívat. Obrázek láká k ochutnání. Verše vyjadřují chuť ovoce. Hezké.
Dana Puchalská
21.6.2018 09:17
Moc hezká próza. A voňavé foto" to ještě podthlo
Zuzana Pivcová
21.6.2018 09:15
Verše plné barevných a šťavnatých představ, že to vnímám krásně i já zde ve městě, kde znám ovoce jen z trhu. Díky.