Muzikál Ať žijí duchové na hradě v Boskovicích
Foto: autorka

Muzikál Ať žijí duchové na hradě v Boskovicích

27. 6. 2018

ZUŠ Boskovice připravila na závěr školního roku 2017/2018 pohádkový muzikál Ať žijí duchové - podle předlohy Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře.

Tato škola v Boskovicích má několik oborů - hudební, výtvarný, taneční a literárně dramatický - všechny se na tomto muzikálu podílely.

V hudebním souboru hrálo celkem 35 dětí - byla mezi nimi i moje dvě vnoučátka, celkem v těchto dvou krásných slunečních dnech vystupovalo na hradě 120 dětí.

Dopolední představení byla pro menší děti do 5. třídy, večerní představení byla pro ostatní zájemce a vždy byly vstupenky úplně vyprodány...

V muzikálu zazněly ty nejoblíbenější písničky autorů.

A najednou slyšíme melodii "Když se zamiluje kůň" - to už se hned k dětským zpěváčkům přidaly všechny ostatní děti, které toto nádherné představení v romantické přírodě sledovaly...

A jaký byl závěr?

Všichni účinkující byli odměněni velikým potleskem a při večerních představeních obdrželi mnozí i hezkou kytičku.

Ráda Vás zvu na malou procházku tímto krásným dnem plným nádherných melodií a písniček...

Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Ženatová
Díky moc paní Alenko, už jsem to vyřešila k oboustranné spokojenosti...
Alena Tollarová
A arkas, ešíp ot udazdo ...
Nomiš Laráp
Mám pocit, že jsme každý byl na jiném muzikálu.
Hana Rypáčková
Jistě to byl pěkný zážitek...Radost z vnoučat je nad jiné radosti....
Naděžda Špásová
Maruško, muselo to být moc hezké, viď. A ta radost z vnoučat. Moc dobře to znám, naše Anička hraje taky divadlo a nedávno měli představení na hradě Střekov. Taky jsem o tom psala. Film se mi kdysi moc líbil. Boskovický hrad je taky parádní. :-)
Libor Farský
Děkuji za přiblížení zážitku, muselo to být krásné!
Zuzana Pivcová
Dovedu si představit, že to bylo milé představení, zvláště pro ty, kteří tam měli své děti a vnuky!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%