Můj první rok na portále i60
Ilustrační foto: pixabay.com

Můj první rok na portále i60

29. 6. 2018

Pokud bych hodnotila můj první rok na íčku z pohledu statistiky, vypadalo by to asi takto: nastoupila jsem 6. 6. 2017, do 6. 6. 2018 mi bylo uveřejněno 66 článků, celkem jsem napočítala 541 komentářů (8,2 na článek), obdržela jsem tři knihy a jeden flash disk, některé články pravděpodobně proletěly (krátce a rychle) seznamem, protože jejich zhlédnutí překročilo 10 000 a v přátelích mám 9 přátel. A co mi ta statistika říká? BAVÍ MĚ TO!!!

Proto si k mému prvnímu výročí pogratuluji a přidám úvahu na téma: Co mi portál dal.

• Především příležitost se prezentovat a mít zpětnou vazbu, která bývá téměř vždy velice příjemná. Vaše komentáře mě těší, někdy mě vrátí zpět na zem, a vzhledem k tomu, že skoro vždy mám článek komentovaný Zuzanou Pivcovou, uvědomuji si, jak vytížená žena to je. Jen já mám na svém kontě k sedmdesáti článkům a pokaždé je její komentář jiný. Vstřícný a originální. N e u v ě ř i t e l n é ! !
  • Možnost poznat nové lidi. Ať už osobně, nebo virtuálně. Schází se zde spousta „krevních skupin“, různých temperamentů a vzdělání a snaží se najít (většinou úspěšně) společnou řeč.
  • Zhlédnout každý den hezké fotografie, některé přímo od fajnšmekrů – paní(ů) fotografů.
  • Soutěžit. Ať už v každodenním kvízu nebo v tematických soutěžích. Udržuje mě to svěží a mé zblbnutí se mírně oddaluje.
  • Pasivně se věnovat chatu. Neznamená to, dívat se klíčovou dírkou (jak někdo kdysi poznamenal), ale vstoupit otevřenými dveřmi do místnosti a pozorovat. Nerada něco komentuji, jsem srab a bojím se, že nebudu pochopena (někdy se to totiž stává) a trochu se virtuálního světa obávám. Ale mám-li co říci, řeknu.
  • A hlavně, jsem každý den na návštěvě, kde mám pocit, že jsem vítaná.

Kdysi kdosi napsal, že portál je náš. Já bych s tím úplně nesouhlasila. Portál není náš. Portál je tu pro nás. My jsme jeho návštěvníci, a pokud budeme slušní, budeme určitě vítáni stále. A to je to, oč tu běží.

Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Blanko, web i60 je skvělý a ty jsi k tomu přispěla. Je dobře, že tě tu máme.
Eva Mužíková
Blanko, tak to je opravdu skvělá statistika. Směle a co nejdéle dál..
Marie Foltýnová
Jsem na i.60 už řadu let a ráda se sem vracím.Znám zde i mnoho príma lidiček.které vždy ráda vidím.
Libor Farský
Moc Vám přeji tyto kladné odezvy a budu se těšit na Vaše další články.
Jan Raška
Milá Blanko, potěšila jsi mne. Díky za tvé vyjádření, která nás motivují, máme radost, že děláme něco, co má smysl... A hlavně piš dál, i druhý, i třetí rok...
Oldřich Čepelka
Teda já asi začnu tu Blanku pořádně číst! Úplně jsem navnaděnej...
Marie Seitlová
Pěkná úvaha i statistika prvního roku mezi námi. Ať jste zde stále ráda.
Věra Ježková
Milá Blanko, blahopřeji ti k výročí. Jsem ráda, že jsem tě poznala osobně. Moc hezká bilance. Mě by nikdy nenapadlo počítat své články, natož komentáře k nim. Letos dávám každý týden (pouze) jeden článek, i když v zásobě jich mám víc. Budu se těšit na tvé další příspěvky; píšeš velmi hezky. :-)
Jana Šenbergerová
Ráda čtu postřehy íčkařů z pobytu na i60. Díky těm vašim jsem zjistila, že se s vašimi články nějak záhadně míjím, což mě docela mrzí, protože ty, které jsem četla, se mi líbí. Také jste mě navedla na počítání. Jsem tu už přes pět let a pořád se mi tu moc líbí. Potkala jsem tady spoustu zajímavých lidí, z nichž mnohé znám osobně. Vždycky mě tu něco potěší a prozáří mi den. Méně zářné okamžiky přecházím stejně jako dny bez slunce, s nadějí na lepší příští. A tak vám přeji, ať vás TO tady pořád baví a přináší uspokojení z činnosti vlastní i jiných.
Dana Puchalská
Pěkně zpracovaná úvaha. Držím palce a přeju alespoň ještě jeden rok.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

21%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

20%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

20%