Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Pytlíková
17.7.2018 10:40
V Březové jsme byli letos na jaře a opravdu je tam moc krásně. Vřele doporučuji všem kteří mají zájem o výlet po Česku. Příští týden jedeme pro změnu na výlet k Adršpašským skálám. Tam jsme sice už byli několikrát, ale vždy se tam rádi vracíme. Cestování mě baví. Když už, ale nevíme kam se vydat tak se kouknu tady http://www.daen.cz/vysledek-vyhledavani?ProductTypeID=1122 a vždy něco vybereme. Nejčastěji cestujeme po Česku, protože si myslíme, že za zajímavostmi a krásou nemusíme nutně do cizích zemí, ale že i u nás je spousta krásných míst. Jistě budete souhlasit.
Hana Rypáčková
17.7.2018 07:25
Dobrý tip pro setkání v Praze , hospoda by se taky stihla. Koukla jsem se Jitko, paráda.
Jitka Hašková
16.7.2018 18:24
Na svůj profil jsem dala krátký článek s fotkami ze své návštěvy japonské zahrady v březnu 2018. Čeká na zveřejnění.
Naděžda Špásová
16.7.2018 17:54
Dobrý tip, ale už to asi nestihneme.
Věra Ježková
16.7.2018 17:06
Uvítala bych víc fotografií.
Zuzana Pivcová
16.7.2018 14:16
Byli jsme tam před pár lety na motorce, ale mám na mysli v Olešku, o zahradě jsem bohužel ještě nic nevěděla. Škoda, že taková krásná věc "stojí a padá" s jedincem a pak je konec.
Jana Kollinová
16.7.2018 09:52
Krásný úvodní snímek autorky. Škoda, že jich paní Květa nepřipojila ke článku víc.
Jitka Hašková
16.7.2018 09:06
Když jsem tam byla já, zahrada byla přístupná veřejnosti jenom o víkendech, jinak skupiny mohly přijet i v týdnu po domluvě, např, zahrádkáři.
Jitka Hašková
16.7.2018 09:03
Tam je to krásné, byla jsem tam asi před 2 roky na jaře. Z Prahy se tam dá jet přímo autobusem 333 z Kačerova.