Poděbrady jsou nejen na srdce, ale i na akce i60
Foto: autorka

Poděbrady jsou nejen na srdce, ale i na akce i60

13. 10. 2018
Hodnocení:
(4.8 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elen Zajíčková
Děkuji, že jsme v Poděbradech mohly být a spolupodílet se na krásné akci. Byla to velká improvizace. Společné dílko byla jakási koláž nápadů, které do sebe výborně zapadly . I díky nim si to všichni, jak na ulici, tak i v muzeu, výborně užívali. Děkujeme a zdravíme Poděbrady!
Jitka Hašková
Zuzko díky, jsi úžasně pohotová. Bylo to tam bezvadné. Velký dík patří Lidmile a všem organizátorům. Výklad o krojích nyl úžasný..
Alena Várošová
Pěkná přehlídka i celá akce,jak jsem se dočetla se určitě povedla..Moc pěkné modely,určitě bych si vybrala a ne jeden.Jak sháněla Lidmilka bílé pučovháče hned jsem věděla,že budou ke kroji a to jsem psala hned Saše a opravu jsem to tipla.Moc ji kroj slušel.
Marie Seitlová
Zuzka krásně jsi nám Poděbrady přiblížila, krásné fotky, hodně jsem vás poznala.
Mirka Motyková
Moc pěkné...
Olga Štolbová
Přišla, viděla a jsem nadšená. Kdo na fotkách nepoznal naše íčkařky stále i občas píšící, tak hlásím : já jsem nás našla patnáct a možná jsem se s některými minula a to ještě čtyři měly s sebou partnery. Byla to nádherná sešlost. Před organizátory a hlavně před Lidmilkou se hluboce klaním, mají můj obrovský obdiv a DÍK. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Libor Farský
Paráda !!!
Marie Doušová
Zuzko moc pěkné fotky, které přiblížily příjemnou atmosféru. Dík.
Elena Valeriánová
****************************** Zuzko, jsi dobrá reportérka a já děkuji a naladěná na se těším na další ukázky z Poděbrad. Lidmilko, bílé punčošky ti slušely, musela to být krásná akce a já děkuji, že byly vybrány i moje fotky.
Naděžda Špásová
Hezký článek i fotky. Některé účastnice znám osobně. Lidmilko, jsi opravdu dobrá. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%