ilustrační foto: pixabay.com
Obyčejný život
6. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
6.12.2018 11:58
Dalo by se říct, že napohled žiji čím dál obyčejnější život. Tak to vnímá někdo, pro koho neobyčejný život znamená plno vzrušujících zážitků a emocí z událostí. Když si představím především etapu ve vojenském archivu, mnoho služebních zahraničních cest, setkání s lidmi ve vysokém postavení! Dnes je to všechno pryč, a pokud si na něco občas vzpomenu, rozhodně bez lítosti. Dnes je pro mě neobyčejné např. mé fyzické tělo, které si ještě takřka na prahu sedmdesátky dovede poradit s vzniklými (nemyslím těžkými) problémy. Tak třeba jsem se v pondělí řízla do prstu o střep, krve potůček. Chvíli jsem podržela v ruce kaštan , rána se hned zatáhla a neudělal se ani strup. Věříte, že jsem měla radost, že snad jsem alespoň trochu jako součást přírody, která si vždy překvapivě pomůže? Díky, Jano.
Hana Rypáčková
6.12.2018 11:28
Kéž by naše buňky plnily správně své funkce až do konce. Ano , život není jen dívat se z vrcholu hor, ale i čistit si zuby.. To si musím stále připomínat.
Eliška Murasová
6.12.2018 11:09
Jani, hezké zamyšlení. I příměr abecedy je nápaditý, vždyť život je opravdu barevný....
Jitka Caklová
6.12.2018 09:56
Milá Jano, ač fyzicky vzdálené, v podstatě jsme si velmi blízké. Ať je člověk přízemní, nebo na výši, vždy musím počítat s variantou, že psaním či reagováním na napsané, jdu s vlastní kůží na trh a buď mi to někdo osladí, nebo náležitě "osladí" :-) To je život :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA