FOTO: autorka
Bowling Praha 22. 1. 2019
18. 1. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
18.1.2019 16:45
Přátelé, čtu, že už 3 lidičky 22.1. nemohou. Prosím o vyjádření. 1. návrh: rezervaci zrušit 22.1. a přehodit na 5.2. /// 2. návrh: pokud se mi napíšete, kdo by ještě 22.1 přišel a bylo, eventuelně bychom mohli hrát jen na jedné dráze a tu druhou dráhu bych zarezervovala na 5.2., případně bych dokoupila další voucher.
Olga Štolbová
18.1.2019 10:40
Já tentokrát ne. Ač mám bowling ráda, nepřijdu, nejsem v pohodě. Ten únor by se mi líbil, to už budu snad v pořádku. Hani, přesto díky, že se staráš. ♥
Jitka Hašková
18.1.2019 10:11
Jak jsem už napsala, byla bych raději, kdyby se to přesunul až 5.2. Uvidíme, kolik nás bude, zatím jsme asi 4. Možná bude dost těch, kterým se to bude hodit už 22.1. a my půjdeme na nějaký termín někdy později.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA