Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Anna Čípová
31.1.2019 17:39
Ájo a Evi, moc děkuji.
Eva Mužíková
28.1.2019 19:16
Aničko, mám radost že nás těšíš krásnými fotečkami.
Dagmar Bartušková
27.1.2019 07:06
Nádherná procházka a fotky paráda!
Anna Čípová
26.1.2019 16:23
Děkuji všem za milé komentáře. Park máme v Rožnově skutečně pěkný a živo je tam v každé roční době. Elenko, půjčím, přijeď. Ale zrovna nyní mám od lékařky zákaz vycházení. Snad krásná zima do února vydrží. Hanko, pro běžkaře jsou upravené stopy v areálu golfového hřiště. Soni, snad se procházka vydařila. Jsem ráda, že se vám fotografie líbí. Váhala jsem, zda je mám zveřejnit. Už tolikrát jsem ukazovala Rožnov a jeho okolí, nechci být monotematická. Ještě jednou děkuji.
Naděžda Špásová
26.1.2019 15:09
Aničko, je to moc hezká procházka o fotkách ani nemluvím. :-)
Dana Puchalská
26.1.2019 14:56
Všechno je už vlastně napsáno od děvčat přede mnou. Tak tedy KRÁSA a ještě jednou KRÁSA. V zimě jsem tam nikdy nebyla, pouze v létě.
Alena Vávrová
26.1.2019 12:30
Aničko, moc milé a krásné připomenutí rožnovského parku, řeky a panoramatu hor ve zcela jiném světle a roč. období. Ráda jsem si zavzpomínala. Díky.
Eliška Murasová
26.1.2019 11:16
Aničko, to je bílá nádhera. Zima pohádková, dívám se a je mi krásně, ááách....
Hana Rypáčková
26.1.2019 10:12
Aničko, krása. Nádhera...Poznávám místa, kde jsme chodili , ale v červnu, bez sněhu. To se tam i běžkuje, ne? Před domem nasadíš a je to...Tady tady chumelí, ale je 5 cm...
Hana Nováková
26.1.2019 09:41
Z tepla domova se na tu zimní nádheru krásně hledí, děkuji za tu procházku....
Načíst starší příspěvky