Nová fotosoutěž: Nestvůry v krajině
Ilustrační foto: Jan Raška

Nová fotosoutěž: Nestvůry v krajině

27. 1. 2019

Také jste občas zděšeni z toho, jak čověk dokáže zničit pohled do krajiny nějakou zrůdnou stavbou? Vyfoťte tyto nestvůry ve vašem okolí  a vložte snímky do naší nové fotosoutěže.

fotosoutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Dobrý nápad. :-)
Hana Rypáčková
Něco se najde všude. Třeba ne tak veliké, ale stačí to..
Eliška Murasová
Zajímavé téma, pátrám v paměti. Jen na okraj- jaký je rozdíl mezi stvůrou a nestvůrou?
Jitka Hašková
Já si fotím jenom to co se mi líbí a chci si to připomínat prohlížením fotek.
Libor Farský
Výborné téma !!!
Jana Kollinová
Moc se těším na fotografie "nestvůr." Příjemnější jsou mi snímky lahodící duši i oku, ale i nestvůrky budou mít určitě své kouzlo.
Eva Balúchová
Hned mě napadla jedna "nestvůra",ale není v přírodě.Myslím,že orloj v Brně na nám.Svobody by si ten název zasloužil.
Zuzana Pivcová
Už jsem toho viděla tolik, a teď si zrovna nevzpomenu, kde, a navíc to asi není momentálně dosažitelné. Těším se, co zde uvidím, i když ve skutečnosti bych to asi radši neviděla.
Dana Kolářová
Dobré světlo při focení a pevné nervy při hledání v archivu. :-)
Karel Boháček
Mně stačí stavby větrných elektráren u nás v Krušných horách. Řada obcí si je nechala postavit a dnes tam penziony krachují, lidé se stěhují pryč a nemovitosti nikdo nechce, zvířata a ptactvo uteklo. O zkažení panoramatu nemluvě. A to zcela zbytečně, ta elektřina jde zcela do ciziny...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody