Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Ivona Lachová
17.2.2019 20:06
Na zítřejší setkání přeji hezké počasí a príma den. Vyřiďte prosím paní Hance, že jsem ze Šenova. Na příští setkání určitě dojedu.
Rostislav Mraček
17.2.2019 07:50
Paní Seitlová, děkuji Vám za pozvání do Bohumína, ale mám tolik zájmů, i trochu povinností, že mi to nevyjde. Přeju vydařené setkání!
Květuše Pinkasová
13.2.2019 16:09
Někdy se mi podaří vyhledat to co bych chtěla. Přečetla jsem si Vaše milé vzkazy a ani si neumím představit naše setkání. S Vámi to bývá vždycky pěkné. Ještě jsem Vás neviděla v zimním období. Těším se, asi v pondělí nedospím rána. Olinko, hrála jsi dobře kuželky na Bečvě. Přeji Ti aby Tě ty nožičky nezlobily a obdivuji Tě moc. Já jsem byla v Praze 6 Na Petřinách u kamarádky Vlasty z dětství předloni. Brala mne sebou na Třeboň se svýma cvičenkama ...
Jaroslava Handlová
10.2.2019 22:14
Majko a Danko, to jsem moc ráda, že se o mě podělíte ♥♥♥ Já se na oplátku s úplně všemi podělím o dobrou náladu.
Marie Seitlová
10.2.2019 18:38
Paní Lachová, tak to je smůla. Ale určitě budeme v kavárně na náměstí déle, tak kdyby jste to stihla, rádi vás přivítáme.
Ivona Lachová
10.2.2019 17:37
Škoda, že je to pracovní den. Jinak bych přijela do Bohumína moc ráda. Mám to celkem blízko, ale teď zrovna z pracovních důvodů nemohu. Příště určitě přijedu a budu moc ráda. Zdravím všechny.
Marie Seitlová
9.2.2019 20:19
Olinko, budu držet pěsti, aby jsi byla zase fit. Myslela jsem, že někdo z Prahy k nám přijede, snad příště.
Olga Štolbová
9.2.2019 17:41
Ahoj Majko, Hanko, Helo a Květko s Pepou. Zdravím a přeju prima setkání, ani nevíte, jak ráda bych jela. Bohumín neznám a času mám dost, ale začaly mě zlobit nohy. Najednou strašná bolest, nemůžu chodit. Začalo to včera, od pondělka začnu doktorovat. Přeju pohodu a dobrou náladu. ♥♥♥
Danuše Onderková
9.2.2019 16:45
Majko, jak jsme se domlouvaly, přijedu ale zavolám v kolik, nevím v kolik skončíme na soudě. O Jarku se podělíme a domluvíme.
Marie Seitlová
9.2.2019 13:24
Jaruško, to jsi mě a určitě i ostatní naše ičkaře potěšila. Nocleh nehledej, napiš mi do vzkazů tel . č. a domluvíme se.
Načíst starší příspěvky