Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Hošková
22.2.2019 00:24
Asi se sluší poděkovat tu všem za milé reakce na můj článek - takže díky moc ! :-)) Všechno tu teď jako nováček teprve objevuji, co se jak dělá, navíc mi trhali včera večer zbytky zubu, a tak jsem nucena být doma, hrát své oblíbené strategické hry na PC a sem tam to proložit napsáním nějaké té historky z mého života... Nemohu ani zajít do pekárny v ulici, neboť má čelist mi málem leží na rameni...dostala jsem radu, ať si prý vezmu kolem pusy šálu a zajdu do toho krámu, ale vzhledem k tomu, že je téměř jaro a já bych tam vlítla s šálou kolem obličeje, určitě by se mě lekli, že je jdu přepadnout a vzít si rohlíky zadarmo...a tak trpím, pojídám prášky, obkládám se...
Já si teď momentálně užívám
Soňa Prachfeldová
20.2.2019 17:55
Naše poklady, ty to s námi umí :-)
Elena Valeriánová
19.2.2019 18:10
Čekala jsem, že maličká bude spinkat, ale i to Nestihlas to! je kouzelné.
Hana Nováková
19.2.2019 15:57
Chtělo by to 10 hvězdiček, některé hlášky našich capartů to nemůžeme vychytat ani my starší. Ale v tom je ta krása lidského žití.
Jana Šenbergerová
19.2.2019 14:25
Mám ráda tyto drobné "příhody" s dětmi. S dudlíkem jste to vymyslela hezky a měla štěstí, že to vnučka přijala. Toho bych se u té svojí asi nedočkala. Je to něžná holčička, ale tvrdá palice.
Libuše Křapová
19.2.2019 12:58
Jo, děti nás mají na háku :-) Hezky a mile napsané :-)
Dana Puchalská
19.2.2019 12:50
Aha, to jsem ráda Věrko. Už jsem si myslela, že ten můj stroj lehce zešílel. :-) :-)
Věra Ježková
19.2.2019 12:48
Danko, příloha je úvodní foto. Autorka se pouze neobratně vyjádřila.
Růžena Kuželková
19.2.2019 12:46
Zase moc pěkný článek,ale já se vrátím k dnešnímu ránu - každý den po ránu si tzv. startuju mozek,moc ráda luštím 2 otázky,které mě ráno "nabudí".Dneska se mnou nechtěly hovořit,tak jsem to zkusila nyní a ejhle už to šlo,děkuji,neboť má rána jsou v pohodě. Tím nezatracuji oné články,které si s radostí přečtu.
Dana Puchalská
19.2.2019 11:48
Ikdyž jsem žádnou přílohu nenašla, není to důvod k tomu, abych ten příběh neohodnotila jako moc hezký a úsměvný. Kéž by bylo takových víc. Děkuju.