Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Slavíková
24.2.2019 09:56
Opravdu mají líčka jinou chuť než maso z jiné části? Záleží přece na koření a přísadách.
Zdenka Jírová
24.2.2019 00:47
Nikdy jsem je ani neviděla ani nejedla . Asi jsem o nic nepřišla.
Jarmila Komberec Jakubcová
23.2.2019 22:01
Hovězí líčka jsem poprvé jedla v Praze restauraci Imperiál - zařízení patří panu Pohlreichovi a bylo to opravdu výborné.S manželem jsme měli měsíc předem rezervovaná místa.Pak jsem jídlo zkoušela doma uvařit, ale výsledek byl jedna katastrofa.
Zuzana Pivcová
23.2.2019 19:17
Celý život jsem nevěděla, co jsou ta teď hrozně módní a na jídelníku pěkně drahá líčka. Myslím, že jsem o nic nepřišla.
Hana Nováková
23.2.2019 16:02
Přidám se k pani Haškové, taky jsem je vařila, na sváteční příležitost se dá. Dnes je móda servírovat "téměř nic" ovšem za hodně peněz. Je to na "olíz" ne na najedení a to nějak nemusím. Jinak díky za trochu jiný recept
Dana Puchalská
23.2.2019 14:14
Ano Eleno je to móda. I v gastronomii se to děje, vím o tom svoje. :-) :-) :-)
Elena Valeriánová
23.2.2019 14:01
Hovězí líčka mívají u nás v pojízdné prodejně. Jednou jsem je vařila, dobrý, myslím že se mi povedla, ale jinak v tom vidím hlavně módní gastro záležitost. V receptu se v bodě 6 píše: kaši dáme na střed talíře, uděláme do ní důlek na líčka a zeleninu (ano, tak se to servíruje) a pak jsou tam 3 fialový indiáni :-(
Jana Šenbergerová
23.2.2019 12:56
Hovězí líčka jsem nikdy nejedla ani u řezníka neviděla, znám je jen z doslechu. Budu se muset poptat.
Dana Puchalská
23.2.2019 12:56
Ivano ta kaše je opravdu fialová proto, že ji pan kuchař připravil z té sorty brambor.
Dana Puchalská
23.2.2019 10:04
Hovězí líčka jsou dobrá, ale uvařit je v dnešní době je víc než finančně náročné. A přitom to byl kdysi velmi levný pokrm. A časově je to taky náročné, musí se to umět. Já je mám ráda hlavně v podobě salátu co se jmenuje Volská tlama. Vždyť takové prasátko má také líčka,říká se jim mandličky.
Načíst starší příspěvky