Ilustrační foto: ingimage.com
Líčení ve zralém věku. Jak na to?
18. 2. 2019Má v líčení dlouholetou velice úspěšnou praxi. Díky ní se ženy při líčení odnaučily dělat chyby. Vizážistka Zuzana Hainallová radí, jak by se měly líčit ženy ve zralém věku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Slávka Kobylková
19.2.2019 00:23
Tak úplně s paní nesouhlasím, stíny jako takové nenosím, ale jasně modrou měkkou kajalovou tužku používám, v té samé jasně modré i řasenku,mám modré oči a vyhovují mi tyto barvy,naopak hnědá,béžová či šedá, nedejbože černá, by mě zabily. Takže každý musí sám si rozhodnout. Jinak paní vizážistaka má malé oči, a s těmi jsou při líčení problémy,stejně tak s pokleslými víčky,to pak asi méně znamená více.
Věra Ježková
18.2.2019 20:39
To mě pobavilo. Obličej na ksicht si maluju celý život, ale nikdy jsem z toho nedělala vědu. Na stará kolena nezačnu. Stačí mi na to pět minut.
Jana Šenbergerová
18.2.2019 18:25
Pěkný rozhovor, ale já přesto dávám přednost přírodě. Skrývat cokoliv je lidstvu vlastní odjakživa, tak kdo to potřebuje, jen ať skrývá. To neznamená, že o svou pleť nepečuji, jen nemám potřebu schovávat se pod nánosem líčidel. Raději "vybarvuji" papír.
Alena Tollarová
18.2.2019 13:20
Díky za rozhovor. Jsem důchodkyně a roky nevrátím, kdybych se na hlavu stavěla. Svůj současný stav si užívám včetně toho, že bych nevyšla z domu s "nahatým" obličejem. Jestli ho oblékám dobře nebo špatně, bůh a kolemjdoucí suď.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA