Ilustrační foto: pixabay.com
Vtip v praxi
6. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Nováková
6.3.2019 18:46
Pěkně vtipný článek, hodně lidí to tak má přiznám se. že i já někdy sklouznu
Alena Tollarová
6.3.2019 17:16
Třeba tatranky už dávno nemají 50, ale 47 gramů. A teď jsem si všimla, že i ta margotka už zhubla na 90 gramů. A takových nenápadných zdraženíček je, kdo by koukal na 3 gramy, že jo?!
Naděžda Špásová
6.3.2019 16:34
Ano, určitě je to tak, jak píšete, bohužel. Jenže jít do obchodu a strávit tam půlden jen tím, že budu kontrolovat, co kolik stojí, to opravdu ne. Ano, jsem si vědoma toho, že tím nahrávám obchodníkům, ale tak to prostě je. O toaletním papíru to vím, ale používat ho musím, lépe řečeno chci, tak ho prostě za tu cenu koupím. A při nákupu mám oči fakt otevřené, ale je mi to na dvě věci, na nic a na to další.
Mirek Hahn
6.3.2019 13:34
Snažím se.... Mám už na "blacklistu" několik obchodů a pár značek. Zatím to není problém, nabídka je velká, ani to nepoznám :-)
Zdenka Soukupová
6.3.2019 13:16
Bořku, máte asi pravdu, ale jak to mám udělat, když ta rajčata jsou ve všech obchodech (bydlím v okresním městě) za téměř stejnou cenu? V tom případě si nevím rady....
Marie Faldynová
6.3.2019 13:13
Podle mne je dobře si uvědomit, že toho, co opravdu potřebujeme, zase tolik není. Nemám problém si přepočítat, že 30g oplatka za 4,90 je drahá. Nehledě k tomu, že je to nekvalitní potravina. Ale reklama je nelítostná šelma!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA