Na zapřenou
ilustrační foto: pixabay.com

Na zapřenou

11. 3. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
S tím, bohužel, musím souhlasit, škoda. Teď jsem chtěla napsat, když pánbůh dopustí i motyka spustí, ale uvědomila jsem si, že s tímhle u vás nepochodím. Tak vám snad jen budu držet palce, abyste se dočkal. :-)
František MENDLÍK
Paní Naďo, to už tady je patnáct let. Vyšly mi dvě knihy. Šedesát povídek v Železničáři, Dvěstapět ve Vyškovských novinách. Dále čtyřicet pět v Pozitivních novinách a Tři sta tři sta třicet tři na I6O. Patnáct let doufám, že si mne někdo všimne. Bez peněz a manažera nemám šanci. Takže Partičky a Babovřesky. A jeden kamarád mi řekl: ,,Nemáš-li známosti a peníze můžeš psát jako Božena Němcová. Oni tě mezi sebe prostě nepustí!"
Naděžda Špásová
Františku, dobře se to četlo, myslím, že jste opravdu talent. Zkuste tohle napsat a někam to poslat. Humor je dneska nedostatkové zboží. Život si s námi někdy zahraje ruletu a tohle bylo takové malé varování. Peníze nejsou všechno, ale nejste žádný senilní dědek a sám nejlíp víte, na co máte. Tentokrát si vás ale dcery asi pohlídají. Tak přeji hodně štěstí a zdraví. :-)
František MENDLÍK
Paní Zdenko. já jsem bral celý život jako veselou příhodu z natáčení. Ulehčilo mi to život. Ale já se vykřesám i z toho. Jsem totiž klikař!
Zdenka Soukupová
Františku, příběh se zkolabováním jste popsal jako veselou příhodu z natáčení. Ve skutečnosti je to asi vážnější, opatrujte se.
Soňa Prachfeldová
Františku, tak teď jste odhalil, co Vás přimělo k hledání brigády. Myslím, že by Vám dcery určitě pomohly s dluhem, ale na to jste příliš hrdý. Šetřte se !
Jana Kollinová
Netroufnu si radit, to mi nepřísluší, ale určitě se nechcete opět ocitnout na zemi. Jistě sám nejlépe víte co je dobré v prvé řadě pouze pro Vás. Tuším, že vyhraje psaní a to by Vám mělo být naordinováno. :-)
Zuzana Pivcová
Netušila jsem, co všechno vedlo k tomu, že jste chtěl za každou cenu pracovat. Buďte na sebe opatrný a maximálně si zvolte nějakou malou brigádu, ne takové šílené směny.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%