Hnědé zelí

Hnědé zelí

14. 10. 2012

Připravte si hnědé zelí z jitrnice nebo jelítka.

Ingredience
Balíček kysaného zelí, 2 jitrnice nebo jelita, velká cibule, hladká mouka.

Postup
Dáme zpěnit cibulku, když změkne, přidáme jitrnice nebo jelítka vytlačená ze střívka, orestujeme, přidáme zelí a podusíme. V trošce vody rozmícháme hladkou mouku a zahustíme zelí. Podle chuti přisolíme. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo chlebem.

recepty
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Slavíková
Uvařené brambory, opečená jitrnice a k tomu syrové kysané zelí. Na talíři pěkně vidličkou rozčvachtat! Dobrota nesmírná!
Olga Štolbová
Tak,tohle je veliká dobrota,já to dělala s bramborem a ani jsem to zelí nezahustilla.Žúžo

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 49. týden

Staré české filmy a pohádky se minulý týden líbily, a tak v nich ještě budeme pokračovat i v tomto týdnu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jak nákladné budou vaše letošní Vánoce - kolik zhruba utratíte za dárky, jídlo atd.?

Do 3 000 korun

21%

Mezi 3 000 - 6 000 Kč

20%

Mezi 6 000-10 000 Kč

20%

Přes 10 000 Kč

21%

Nevím, neumím to odhadnout

18%