Moje energie. Známe vítěze soutěže!
Ilustrační foto: ingimage.com

Moje energie. Známe vítěze soutěže!

31. 3. 2019

Příroda, rodina, přátelé, koníčky, sport, kultura, ale i láska. To jsou nejčastější zdroje pro dobíjení vaší energie. Tedy alespoň podle obsahu příspěvků, které jste vyslali do naší soutěže.

Soutěž Moje energie
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Sláva vítězům, čest poraženým. Soni, gratuluji.
Zdenka Jírová
Všem výhercům blahopřeji a těším se na nová klání v nových soutěžích.
Soňa Prachfeldová
Nechtěla jsem věřit svým očím, když jsem si přečetla své jméno. Až teď jsem schopna vyjádřit své poděkování redakci, zástupcům společnosti Lama energy a Digi TV. Vážení děkuji moc ! Svůj první příspěvek jsem napsala v květnu 2012. Tento článek o mé energii, byl vlastně shrnutí za všechny dosavadní články, shrnutí mého způsobu života. Děkuji všem, kteří se zúčastnili soutěže, bylo to velmi zajímavé téma - o našich životech. Děkuji !
Eliška Murasová
Gratuluji vítězce i ostatním.Vaše různá energie nabíjela i nás.
Mirka Motyková
Gratuluji výhercům...
Hana Rypáčková
Gratuluji výhercům a hlavně Soně za prvenství...
Alena Tollarová
Blahopřeji upřímně všem vítězům, ale též všem, kdo si sedli, zamysleli se a o zdroji své energie povyprávěli ostatním.
Eva Mužíková
Všem vyhodnoceným blahopřeji. Soničko, Tvé vyznání bylo vybráno jako nejlepší, já jsem měla dva typy, jsem moc ráda, že mi jeden vyšel. Velká gratulace. Nezávidím porotě jejich práci, určitě to bylo těžké.
Alena Vávrová
Blahopřeji nejen vítězům, ale všem, kteří se tak krásně tématu soutěže zhostili.
Jarmila Komberec Jakubcová
Velká gratulace vítězům. A těším se na další soutěže.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%