V soutěži se sešlo celkem čtyřicet příspěvků (všechny soutěžní příspěvky najdete na tomto místě), z nichž energie doslova sršela. Články plné optimismu, radosti, naděje, víry se určitě všem četly moc krásně a věříme, že jejich obsah mnohé nabudil a nabil energií...
Horší jsme to už měli my v redakci s výběrem těch nejlepších příspěvků. Snažili jsme se zvolit články s trochu navzájem odlišným pojetím energie. Nakonec jsme se společně se zástupci partnerů soutěže - společnostmi LAMA energy a DIGI TV rozhodli vybrat těchto pět soutěžních příspěvků:
Dana Kolářová: Moje energie: Toulky za knihou v knihovnách
Ivana kosťunová: Moje energie - Rovnováha v životě
Jiří Libánský: Moje energie - Energie, bez které to nejde
Elena Valeriánová: Moje energie: Trojfázová soustava
Soňa Prachfeldová: Moje energie: Žiji, jak nejlépe dovedu
Hlavní cenu - tablet s internetovou televizí - získá od našich partnerů paní Soňa Prachfeldová za svůj příspěvek s názvem Žiji, jak nejlépe dovedu, který je plný pozitivní energie!
Všem autorům vítězných příspěvků gratulujeme a děkujeme všem příznivcům portálu i60, kteří se soutěže zúčastnili. Pokud jste nevyhráli dnes, máte šanci zase příště. Další soutěže jsou "na cestě". A nejen to. Chystáme řadu novinek, se kterými vás seznámíme v průběhu dubna.
Takže čtěte náš portál, pište, bavte se se s námi. Tahle země není jenom pro mladý!
Partneři soutěže: