Foto: autorka
Mazanec z tvarohového těsta
8. 4. 2022Letos jsem se taky chytila na udičku a rozhodla jsem se, že se pokusím upéct velikonoční mazanec, pravda trochu s předstihem a na zkoušku. Ale chtěla jsem trochu jiný, než ten zaručeně nejlepší z kynutého těsta.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
16.4.2019 12:58
Elen, no vidíš, jaká jsi šikovná pekařka a to na to ani nemáš školy. Vypadá krásně a určitě je to mňamka. Já se na pečení nechystám, nabarvím vejce a beránka už máme v lednici. Jedeme v neděli s kamarády na výlet, tak už se docela těším. Mějte se s Honzou a rodinou krásně. :-) :-)
Věra Ježková
16.4.2019 11:21
Ráda doplňuji při pečení mouku tvarohem. Mazanec ale u nás tradičně peče přítelova dcera – výborný.
Alena Vávrová
16.4.2019 11:16
Ráda peču z tvarohového těsta, takže si ho také na zkoušku upeču. Dík, Elenko.
Miluše Hasenohrlová
16.4.2019 10:12
Elen, dělám stejný, jen bez kůry z pomeranče.Máš pravdu, je výborný. :-)
Lenka Hudečková
16.4.2019 08:43
Elenko, vypadá krásně, takže jsem se rozhodla, že do toho půjdu také :-) Díky za recept :-) *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA