Co to asi je?

Co to asi je?

22. 5. 2019

Dobrý den všem, co rádi hádají. Jestli z vás někdo pozná, co to asi je? A nebo, co to má vlastně představovat. 

Už se těším na odpovědi. 

Fotohádanky
Hodnocení:
(4.7 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Tak hádat už nemusím. Tušila jsem, že to nebude nic k jídlu ani z přírody. Obrázek se mi líbí.
Naděžda Špásová
Danko, ty hvězdičky mě víš co, viď. Sorry ******
Naděžda Špásová
Že by to byl obraz nějakého malíře? Takové čmáranice maloval Klimt, ale u něj jsem to nenašla. Já už jsem to určitě někde viděla a moc bych za to nedala, že to bude nějaká ptákovina. Dám se poddat. :-)
Eva Mužíková
Tvoje hádanky jsou skvělé, čučím na ně vždy jak tele. Na pomoc si lupu beru, nepomáhá, na mou věru.....že se na to :))))))
Dana Puchalská
Jedna odpověď lepší než druhá. ALE POŘÁD TO NENÍ ONO. :-) :-) A amarouny ani těstoviny to fakt nejsou.
Zdenka Soukupová
Grafitti? Společný obrázek dětí z mateřské školky? Nastříhané a promíchané kousky nití? Strakatá šála s třásněmi? Dano, ty nám dáváš zabrat...
Jana Kollinová
Danko, to je nápověda? Že by amarouny nebo barevné těstoviny v troubě?
Dana Puchalská
A tu lupu radím odložit, aby neskončila v nějakém tom hrnci nebo v troubě. :-) :-) :-)
Jana Kollinová
Dano, tobě se to řekne, když víš. Já jsem si dokonce vzala lupu, zvolila zvětšení 500x a a nic, tak jdu vařit!
Libuše Křapová
nějaké graffiti :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%