Profesor Petr Neužil. FOTO: Česká televize
Petr Neužil: Arytmie umíme vyléčit
31. 5. 2019„Jestli vás trápí arytmie, měli byste si ji nechat dát co nejdříve odstranit,“ říká rázně usměvavý a energický přednosta kardiologického oddělení pražské Nemocnice Na Homolce a špičkový odborník, profesor Petr Neužil.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
4.6.2019 18:50
Mít po ruce dobrého kardiologa je terno. Nikdy mě nenapadlo, že bych někdy takového mohla potřebovat, nicméně stalo se. Zatím jsem měla vždycky štěstí a věřím, že ho budu mít i nadále. Pomohli mi po infarktu, naučila jsem se zvládat záchvaty anginy pectoris, absolvovala jsem kardioverzi a jednou se mi srovnala tachykardie na nerovné cestě, když mě známý vezl autem do nemocnice. Panu doktorovi přeji, ať se mu daří.
Alena Tollarová
4.6.2019 17:51
Velmi zajímavý a užitečný rozhovor. Mám známého, který arytmií léta trpěl a taky se léta bál zákroku. A teď už zase léta říká, že se neměl bát a jít dřív.
Růžena Kuželková
2.6.2019 11:54
Moje maminka dostala stimulátor a věřím,že ji to prodloužilo o 20 let život.Jsem na tom stejně,můj doktor při kontrole vždy řekne - je to tam,nehorší se - tak asi se obrátím jinam i když k němu chodím pomalu 20 let,asi mě vede jako inventář.
Svatava Páleníková
1.6.2019 21:31
Dnes o operacích srdce byla reportáž v Událostech, kde pan doktor Neužil vysvětloval, že arytmii je možné dobře léčit.
Oldřiška Šálková
1.6.2019 16:03
I já trpím arytmií, 2 x jsem byla na ablaci, bohužel obě bez úspěchu. Tak jsem zatím léčena medikamenty a do budoucna mě čeká další ablace, ale můj strach je příliš velký, tak zatím proto medikamenty.
Marie Doušová
1.6.2019 09:14
Moje maminka zkolabovala v 69 letech a dostala pod kůži kardiostimulátor a dožila se požehnaného věku 86 let. Moc poučný článek a dík za takového lékaře ,který se svým pacientům věnuje .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA