Petr Neužil: Arytmie umíme vyléčit
Profesor Petr Neužil. FOTO: Česká televize

Petr Neužil: Arytmie umíme vyléčit

31. 5. 2019

„Jestli vás trápí arytmie, měli byste si ji nechat dát co nejdříve odstranit,“  říká rázně usměvavý a energický přednosta kardiologického oddělení pražské Nemocnice Na Homolce a špičkový odborník, profesor Petr Neužil.

rozhovor zdraví
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Mít po ruce dobrého kardiologa je terno. Nikdy mě nenapadlo, že bych někdy takového mohla potřebovat, nicméně stalo se. Zatím jsem měla vždycky štěstí a věřím, že ho budu mít i nadále. Pomohli mi po infarktu, naučila jsem se zvládat záchvaty anginy pectoris, absolvovala jsem kardioverzi a jednou se mi srovnala tachykardie na nerovné cestě, když mě známý vezl autem do nemocnice. Panu doktorovi přeji, ať se mu daří.
Alena Tollarová
Velmi zajímavý a užitečný rozhovor. Mám známého, který arytmií léta trpěl a taky se léta bál zákroku. A teď už zase léta říká, že se neměl bát a jít dřív.
Růžena Kuželková
Moje maminka dostala stimulátor a věřím,že ji to prodloužilo o 20 let život.Jsem na tom stejně,můj doktor při kontrole vždy řekne - je to tam,nehorší se - tak asi se obrátím jinam i když k němu chodím pomalu 20 let,asi mě vede jako inventář.
Svatava Páleníková
Dnes o operacích srdce byla reportáž v Událostech, kde pan doktor Neužil vysvětloval, že arytmii je možné dobře léčit.
Oldřiška Šálková
I já trpím arytmií, 2 x jsem byla na ablaci, bohužel obě bez úspěchu. Tak jsem zatím léčena medikamenty a do budoucna mě čeká další ablace, ale můj strach je příliš velký, tak zatím proto medikamenty.
Marie Doušová
Moje maminka zkolabovala v 69 letech a dostala pod kůži kardiostimulátor a dožila se požehnaného věku 86 let. Moc poučný článek a dík za takového lékaře ,který se svým pacientům věnuje .
Karel Boháček
Já si léčím arytmii vínem z aronie.
Věra Ježková
Pan profesor je velmi sympatický. Děkuji za hezký rozhovor.
Květuše Pinkasová
Arytmii, měl a ještě má manžel ... Rádi si přečteme. Děkuji
Dana Puchalská
Je to zkrátka PAN PROFESOR. Děkuji za velmi zajímavý článek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody